maanantai 9. toukokuuta 2011

Jotain pientä.


Vaikka ompelurintamalla on ollut hiljaista, on sisäinen multasormeni herännyt. Auringonkukat ovan jo vahvoja taimia (kuva tosin jo monta viikkoa vanha...) ja esteritkin vahvistuvat päivä päivältä. Koristetupakan kohtalo selviää myöhemmin, toivotaan että nekin päättävät lähteä kasvamaan kunnolla. Kirsikkapuukin nököttää pihalla ja odottelee silmujen aukeamista, kun viime vuotinen suunnitelmani kävi toteen ja poistin muutaman marjapensaan sen tieltä.


Tämä paidan tekele on lojunut pöydällä pitkään odottamassa sitä viimeistä innostusta, jolla hihansuut ja helma olisi päärmätty. Kun sitä ei odotteluista huolimatta kuulunut, oli pakko tarttua härkää sarvista ja ommella paita valmiiksi kun vierailu kummitytön luokse läheni. Muuten paidasta tuli hyvä, mutta hihat jäivät lyhyiksi pitkän ja hoikan tytön päällä. Lapsen äiti tosin oli tyytyväinen 3/4 hihoihin, sillä näin ne ei ui aivan jokaisella lautasella ja tule tielle muulloinkaan :)


Viimeisenä vielä kortti, jonka askartelin ystäväni pienen pojan kunniaksi heille onnitteluja viemään.

maanantai 2. toukokuuta 2011

Hiljaiseloa.


Ei tässä paljoa ole aikaiseksi saatu, mutta ajattelin jakaa muutamia valokuvia jotka olen ottanut uudella järjestelmäkamerallani (Canonin Eos500D). Olen mitä ilmeisemmin ollut melkoisen kiltti, sillä sain puolet kameraan tarvittavasta rahanipusta syntymäpäivälahjaksi :)