maanantai 27. kesäkuuta 2011

Muutamia valmistuneita.

Äiti täytti 50v. ja askartelin pikaisen onnittelukortin. Mukaan laitoin kuvan lahjasta, joka odotteli meillä reissussa ollutta juhlijaa.

Miehen siskon pojalla ilmeni akuutti shortsipuute, sitä lievittämään ompelin parit housut kaapista löytyvistä kankaista. Nämä trikoosta....

...ja nämä farkusta, turkoosin resorin maustamana.

Muutamat housut jäävät vielä keskeneräisten housujen kasaan odottamaan viimeistä innostusta ja yhdet housut valmistuivat liian pieninä, joten ne odottelevat sopivan kokoista käyttäjää. Ehkä ompeluinnostus saapuu taas kun on juhannuksen aiheuttamasta univelasta selvitty ja ilmat lämpenevät :)

perjantai 17. kesäkuuta 2011

:)

Nyt on hääpäivä varattu!!! :) Olen vuoden päästä naimisissa jos maha ei tule esteeksi :) Tästä se siis alkaa, hääkirjoitukset saattavat salakavalasti viedä tilaa blogikirjoituksissani jatkossa...

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Leipomista.

Leivoin yhtenä päivänä pipareita Mansikkamäen Eben innostamana ja aikas kivoja tuli, vaikka itse sanonkin :) Toki noista näkyy että harjoitella täytyy, mutta ihastuin ideaan niin, että veikkaanpa että meidän häissä aikanaan nähdään hääkarkkien tilalla pikkuleipiä!

Pussitin yhden keksin malliksi, jotain tämän tyylistä ehkä häihinkin?

Tässä vielä muita pipareita.