maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tukholma & Tallinna

Tässä tunnelmia kesälomareissulta, jolla säät suosivat ja löydöt olivat mitä parhaimmat :)















Tallinnasta on pakko suositella Karnaluks-nimistä kauppaa (osoite on K.A. Hermanni 1), tai oikeammin tukkua, oikea taivas käsityöihmisille! Äitini olisi viihtynyt siellä vaikka viikon hypistellessään lankoja ja hän ostikin 60 kerää lankaa :D Kerien keskihinnat pyörivät muutaman euron kieppeillä ja nauhoja ja nappeja yms. oli myös edullisesti. Menen kyllä uudestaankin! Alimmaisen kuvan saalis on yhtä lankakerää lukuunottamatta peräisin kyseisestä kaupasta ja hintaa ei tullut kuin vajaa 60e! Ja suurin osa on merinovillaa tai tavallista villaa. Ja mikä parasta: kauppa on kävelymatkan päässä keskustasta, jos vain tietää minne on menossa!

perjantai 8. heinäkuuta 2011

LOMA.

Tänään se alkoi. Nimittäin KESÄLOMA! Sen kunniaksi vein kahvipöytään kakun, jota tosin en itse edes ehtinyt maistaa kun painelin jo kotiin. Samalla juhlin tietysti sitä, ettei minun enää tarvitse jalallanikaan astua tuohon taloon mahdollisesti koskaan. Loman jälkeen aloitan työt jälleen paikassa, jonne menin heti muutettuani tänne ja jossa viihdyin hyvin.


Lime-valkosuklaakakku, ohjeen otin Valion lime-valkosuklaarahkapurkin kyljestä sitä hieman muutellen. Kuva on valitettavasti otettu vielä kun kakku on vuuassa, mutta vein sen työpaikalle noin ja purin vasta siellä.

Henkilökunnasta yhdellä on keliakia, hänelle tein pelkästä täytteestä oman herkkunsa.

Tänään lähden Raaheen miehen mukana (jos työreissut ei lopu, minä lähden mukaan ;P) ja huomenna ajelemme sieltä kuorma-autolla pois. En tiedä onko siinä järkeä, mutta näempähän maisemia eikä tarvitse kotona istua yksin. Sitäpaitsi, mitä väliä, nyt on KESÄ! Ja maanantaina suuntaankin äidin ja enon vaimon kanssa laivalle, jonka suuntana on ensin Tukholma ja sieltä sitten Tallinna. Emme osanneet valita, joten otimme molemmat ;) Kyllä se loma tästä alkaa!