tiistai 29. toukokuuta 2012

Täällä ollaan vielä!

Hengissä ollaan vielä vaikkei mitään kuulukaan! Vaikka voisi kuvitella että meillä pitää kiirettä kahden pienen kanssa, olemme päässeet yllättävän helpolla (koputtaa puuta). Siksi tämä äiti on myös ehtinyt ommella. Jotenkin kuvien saaminen tänne on kuitenkin ollut mukamas taas niin hankalaa. Osa tuotoksista on yhä kameralla ja yksi itselleni ompelema mekko lähtikin jo äitini matkaan kun sopi hänelle paremmin. Mutta ehkä saan vielä siitäkin kuvan myöhemmin.

Tässä kuitenkin jotakin.

Äitienpäivälahjat mummoille ompelin edellisenä yönä, kuka sitä nyt ajoissa aloittaisi...? On muuten tykätyt kassit, suosittelen muillekin! Kuvat siis printattu siirtopaperille ja silitetty kiinni, kassit ommeltu kaapista löytyneestä ohuesta pellavasta. Toki onnistuisi myös kaupan kangaskasseihin jos niitä vielä jostain löytyy. Ja kortit väsättiin tietysti samaan syssyyn keskellä yötä, jalanjäljet sentään painettiin jo illalla ennen lasten kylpyä!
  
Meidän lapsille syntyi serkkupoika pari viikkoa sitten, tässä heille lähtenyt vauvalahja. Tämäin yllättäen tehtiin viimetipassa edellisenä päivänä. Onneksi tyttö katseli äitin ompelua mielellään sitterissä vieressä samalla kun poika nukkui vaunuissa ylipitkiä päiväuniaan. Ihania lapsia kun mahdollistavat äidin harrastukset ;)