sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Missä asuu rauhallinen joulun odotus?
...No, ei ainakaan meillä!

Huomenna on THE päivä, jolloin saamme avaimet käteen ja hallinta uudesta asunnostamme siirtyy meille. Täällä on täysi kaaos päällä. Kaikki tavarat on hujan hajan ja pahvilaatikoita lojuu joka puolella. Mitään tavaroista ei kuitenkaan ole vielä edes aloitettu pakkaamaan. Lisäksi joulu puskee päälle ja senkin valmistelu on täysin kesken. Saattaa olla että joulu ei tänä vuonna meille tulekaan, kun minä en sitä ehdi tekemään! Toivottavasti remontit edes on pääpiirteittäin tehty aattoon mennessä, maataan sitten vaikka laatikoiden keskellä jos ei muuta. Ja joulusauna lämpiää ainakin!

Tuntuu että viime aikoina en ole saanut mitään aikaiseksi, mutta ajattelin nyt ne vähät tulokset esitellä. Kaksi resorivyötäröistä hametta lähti jo maailmalle odottamaan pukkia, mutta niistä en kuvaa ehtinyt näpsäistä.

Tässä kuitenkin kummipojalle valmistuneet lämmikkeet, jotka on tehty yhteistyönä äitini kanssa. Meillä on nimittäin tehty diili: äitini neuloo lapasia ja pipoja ja minä niihin huovutan neulahuovutuksella koristeet. Lapasiakin on pussillinen odottamassa koristeita, mutta saas nähdä missä vaiheessa ehdin ne koristella... Kiireellä tuntuu olevan lamauttava vaikutus, en saa enää mitään aikaan! Toukkiin olen saanut idean kesällä jostain blogista, mutta en nyt enää löytänyt alkuperäistä lähdettä. Jos tunnistat siis toukan omaksesi, ilmoita niin laitan mielelläni linkin idean luojan sivulle!




Töissä joulu painaa päälle vielä varmemmin kuin kotona, ja lapsille oli väsättävä joulukalenterin pussukoihin täytettä. Tänä(kin) vuonna pusseista löytyy jokaiselle oma heijastin. Onneksi tänä vuonna lapsia on vain 13, se tarkoittaa 8 heijastinta vähemmän kuin viime vuonna!




Joulukortitkin päätin tänä vuonna väsätä itse. En ole vielä laskenut monta niitä täytyisi lähettää, mutta nämä saavat riittää! Osoitteet pitäisi vielä tänään kirjoittaa, niin saisi nekin pois muuton alta.



 

Lahjoja olen ehtinyt jo muutaman paketoida. Mielestäni niistä tuli kivat voimapaperin ja leveän nauhan avulla :)



Kuvat on kamalia, mutta talvella valo ei vaan riitä ja uusi kamerakin on toivelistan kärjessä.



Hiljenen varmasti vielä entisestäänkin huomisen jälkeen, sillä nettiliittymä tästä asunnosta on jo suljettu kuun vaihteesta lähtien, mutta uutta ei ole tiedossa. Lisäksi remontti vie varmasti kaiken vapaa-ajan. Eli lähden
REMONTTIVAPAALLE
ja palailen mahdollisesti vasta joulun jälkeen.

Hyvää joulun odotusta kaikille, muistakaa että tontut liikkuu jo!
*< :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti