sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Miten ihmeessä kuvien ottaminen ja niiden siirto bloggeriin voi olla olevinaan niin hankalaa? Ei vain koskaan muka ole aikaa. Nyt kuitenkin sain jotain siirrettyä, niistä siis seuraavaksi.

Tein kesälomalla kummipojalle farkkuhaalarin ottobren kaavoilla. Housut kävi salaisessa kokeilussa ennen kuin ne päätyy pakettiin ja saajalleen. Selvisi, että kaava on liian leveä. Täytyy siis tehdä pieniä muutoksia ja ommella vihdoin napit kiinni, mutta muuten mielestäni aika hauskat.


Näiden housujen tekeminen oli itseasiassa hauskaa vaihtelua helpoille pipoille ja pussukoille, sillä välillä sai oikeasti miettiä mitenpäin kankaiden kuuluu olla ja missä kohdassa. Harmittaa vaan kun ei ole koekäyttäjää kotona, sillä olisi huomattavasti helpompi tehdä kerralla oikean kokoiset!


Sain myös yhden ikuisuusprojekteistani valmiiksi. Kun aloin verryttää pari vuotta sitten sormeani luun katkeamisen jäljiltä, ajattelin että teenpä puoliskolle villasukat, sillä mikäs parempaa verryttelyä sormille kuin neulominen. Noh, lupasin sukat jouluksi. Onneksi fiksuna ihmisenä en sanonut vuodesta mitään, sillä vasta nyt sain itseäni niskasta kiinni ja tein vihdoin toisenkin sukan valmiiksi. En oikein ole neuloja ja sen kyllä jäljestä huomaa, mutta sukat on ainakin tehty rakkaudella :D


Kuvasta puuttuu toinen sukka, vaikka sekin kyllä ON VALMIS. En vain löytänyt sitä äsken kiireissäni remontin seasta.

Remonttikin on ottanut minulta oman osansa arjesta, mutta nyt on makuuhuone valmis! Lisään kuvia kunhan löydän sopivan päiväpeiton ja saan muutenkin sisustuksen kuntoon, se kun ei tietenkään asetu heti kohdalleen.

2 kommenttia:

 1. Onpa kivat haalarit kummipojallesi! Nykyään tuntuu, että ei jaksa enää innostua ompelemisesta, kun aikaa ei tunnu siihen riittävän. Kummilapsille vaikka voisi ommella jotain kivoja vaatteita...

  Tuo neulominen kuitenkin nyt otti tulta alleen ja olen jo neulonut muutamat pienet työt. Joskus kyllä itselläkin jää tuommoisia ikuisuusprojekteja roikkumaan... ;D

  Meilläkin sisustettiin eilen, saatiin viime viikolla ne uudet sohvat, niin piti olohuone järjestää uudestaan. Jospa saisi joku ilta kuvia blogiin...

  VastaaPoista
 2. Ompeluinnostus tulee itselleni ainakin sykleissä, välillä ei saa mitään aikaiseksi ja kun kärpänen puraisee, ei malta nukkumaankaan mennä ja kaikki vapaa-aika menee ompelukoneen suristessa.

  Esittele ihmeessä valmistuneita neuleita ja tietysti niitä sisustusjuttuja, aina on kiva päästä kurkkaamaan toisten asuntoihin :)

  VastaaPoista