keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Vuosi 2010 ja lupaukset tälle vuodelle

VUOSI 2010

TAMMIKUUSSA hehkuimme vielä vastakihlatuiden onnea ja jatkoimme loputtomalta tuntuvaa remonttia.

HELMIKUU toi tullessaan tuparit, jotka olivat varmasti vuoden parhaimmat juhlat meillä (ihan kuin niitä meillä olisi monia vietettykään...)! Siihen mennessä remonttikin oli edennyt jo siedettävään kuntoon.  Miehen sisko muutti väliaikaisesti meille toisaalta koittelemaan meidän parisuhdetta ja toisaalta taas tuomaan vaihtelua tylsään arkeemme.


MAALISKUUSSA vietimme ihanan päivän kummityttömme ja hänen siskonsa kanssa, mahdollistaen samalla heidän vanhemmilleen vapaapäivän kahden kesken. Itselläni vuosi jatkui töiden merkeissä ja mies sai töitä, jotka tosin pääasiassa vaatii matkustelua ympäri Suomen.


HUHTIKUUSSA totesimme olevamme vanhoja, sillä ohitimme molempien syntymäpäivät niitä sen kummemmin juhlimatta. Syntymäpäiväni ilta jää kuitenkin itselleni ikuisiksi ajoiksi mieleen, sillä silloin mies näytti vihreää valoa vauvahaaveilleni ja lapsen yritys sai alkaa.

TOUKOKUUSSA arkemme rauhoittui kun miehen sisko vihdoin sai oman asunnon ja jo samassa kuussa hänen poikansa syntyi ja hurmasi meidät täysin.


KESÄKUU kului töitä tehden, minä täällä, mies milloin missäkin. Juhannuksen saimme kuitenkin olla samassa paikassa ja vietimme sen hyvässä seurassa helteestä nauttien.


HEINÄKUUSSA toimin töissä varajohtajana muiden ollessa lomalla. Kuun lopulla alkoi minunkin kauan odotettu kesälomani ja mieskin varasi itselleen pari viikkoa vapaata. Kiertelimme ympäri Suomea roundtripillä ja ehdimme nähdä ja kokea paljon.


ELOKUUSSA kävimme ystäväni kanssa Tallinnassa perinteisellä "viinin haku matkalla". Lomani lopulla ehdin vielä nauttia helteistä, kokea Veera-myrskyn tuhot, käydä asuntomessuilla ja remontoida eteisen ja makuuhuoneen. Loman jälkeen odottikin töihin paluu uusien lasten, tiimin ja tilojen kanssa.


SYYSKUSSA tehtiin töitä. Samoin kuin LOKAKUUSSA. Totuttelin jälleen toimimaan eskarin opettajana vuoden tauon jälkeen ja kuukaudet vain vaihtuivat. Sählyn pelaamisen sentään aloitin yhdessä miehen kanssa syksyn kunniaksi.


MARRASKUU toi kaivatun loman ja hyppäsimme punavalkoisin siivin Thaimaan lämpöön. 


JOULUKUU hävisi kuin tyhjään, sillä kotiuduimme reissusta vasta 10.päivä ja sitten olikin jo joulu. Rauhallinen päätös vuodelle 2010.


VUOSI 2011

En tee varsinaisia uuden vuoden lupauksia, sillä toisia en voi pitää ja toisista pidän kiinni liiankin tiukasti. Mutta tässä asioita jotka haluaisin muistaa ja joista haluaisin pitää kiinni mahdollisimman hyvin.

- Positiivisuus. Haluan nauttia elämän pienistä iloista ja unohtaa turhan murehtimisen. Elämässä on monia iloisia asioita, ne vaan täytyy löytää. Pienikin asia voi tuoda ison ilon! Joku päivä se voi olla hymy toiselta ihmiseltä, joku toinen päivä taas auringon paiste tai oikeanlainen aamupalajugurtti jääkaapissa :)

-Terveellinen elämäntapa. Lisää liikuntaa ja terveellisempää ruokaa. Ei liian tiukkapipoista toimintaa, muuten yritys loppuu ennen kuin ehtii kunnolla alkaakaan. Vaan sen verran kun tuntuu hyvälle. Ehkäpä pieni elämäntapamuutos tuo tullessaan lisää energiaa ja hyvää oloa.

- Jäitä hattuun. Elämässäni on kaksi asiaa joita haluan enemmän kuin mitään: äidiksi ja vaimoksi pääseminen. Tänä vuonna pyrin ottamaan asiat rennosti ja yritän muistaa että kevät 2012 tuo joka tapauksessa jotain positiivista. Ensisijainen haave on tietysti tulla äidiksi, mutta jos en siinä vielä siihen mennessä onnistu niin menemme naimisiin (shh, se on salaisuus). Tai tietysti jos ehdin tulla äidiksi ennen sitä, saan parhaimmassa tapauksessa molemmat :) Positiivisesti ajateltuna, voin siis loppuvuodesta alkaa hössöttää häistä mikäli vauvaa ei vielä silloinkaan kuulu eikä näy!

1 kommentti:

  1. Kiva lukea sinun vuodesta. Paljon on kerennyt vuodessa tapahtua. Töissäkin on ollut vastuuta ja uusia tehtäviä, hienoa! :)

    Positiivisuus on hyvä tavoite, siihen pitäisi minunkin pyrkiä. Varsinkin tuota miestäni kohtaan;) Eli vähemmän känkkäränkkää ja nalkutusta, enemmän haleja ja pusuja... Samoin liputan tuon terveellisen elämäntavan puolesta, pitäisi taas itsekin enemmän kiinnittää siihen huomiota, onneksi on joulusuklaat kohta loppu!

    Ja vau, kivaa tiedossa vuonna 2012. Jospa teillä olisi sekä ristiäiset että häät! Rennosti vaan, elämä kuljettaa. Ja ajatella, kävi vauvaprojektin kanssa niin tai näin, kuitenkin on positiivista luvassa! Jei!!! :D

    VastaaPoista