tiistai 29. toukokuuta 2012

Täällä ollaan vielä!

Hengissä ollaan vielä vaikkei mitään kuulukaan! Vaikka voisi kuvitella että meillä pitää kiirettä kahden pienen kanssa, olemme päässeet yllättävän helpolla (koputtaa puuta). Siksi tämä äiti on myös ehtinyt ommella. Jotenkin kuvien saaminen tänne on kuitenkin ollut mukamas taas niin hankalaa. Osa tuotoksista on yhä kameralla ja yksi itselleni ompelema mekko lähtikin jo äitini matkaan kun sopi hänelle paremmin. Mutta ehkä saan vielä siitäkin kuvan myöhemmin.

Tässä kuitenkin jotakin.

Äitienpäivälahjat mummoille ompelin edellisenä yönä, kuka sitä nyt ajoissa aloittaisi...? On muuten tykätyt kassit, suosittelen muillekin! Kuvat siis printattu siirtopaperille ja silitetty kiinni, kassit ommeltu kaapista löytyneestä ohuesta pellavasta. Toki onnistuisi myös kaupan kangaskasseihin jos niitä vielä jostain löytyy. Ja kortit väsättiin tietysti samaan syssyyn keskellä yötä, jalanjäljet sentään painettiin jo illalla ennen lasten kylpyä!
  
Meidän lapsille syntyi serkkupoika pari viikkoa sitten, tässä heille lähtenyt vauvalahja. Tämäin yllättäen tehtiin viimetipassa edellisenä päivänä. Onneksi tyttö katseli äitin ompelua mielellään sitterissä vieressä samalla kun poika nukkui vaunuissa ylipitkiä päiväuniaan. Ihania lapsia kun mahdollistavat äidin harrastukset ;)

5 kommenttia:

 1. Mulla on kyllä jäänyt niin mpelut, neulomiset kuin muutkin käsityöt tekemättä vauvan synnyttyä. Ihanaa, että saat tehtyä omiakin juttuja, koska tosiaan sitä omaakin aikaa ja tekemistä kaipaa!!! :)

  Täällä postauksia odotellaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa terapiaa kyllä välillä tehdä jotain omaa, jaksaa taas hoitaa vauvoja ihan toisella innolla! Ja yksin kahvilla tai kaupoilla käyminen se vasta luksusta onkin, pari tuntia ja olet kuin uusi ihminen!

  Postauksia tulee kunhan tämä laiskimus saa kuvat koneelle, nyt aika menee pelastaessa kuvia kanneltava, se kun taas tänä aamuna säkäytti eikä auennut. Ja nyt kun aukesi on kiire saada kaikki kuvat siirrettyä toiselle koneelle ja levylle etteivät vaan häviä. Mutta ehkä vielä joku päivä ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin totta, että pari tuntia vauvavapaata ja taas jaksaa ihan uudella tavalla;) Meidän poika oli isänsä kanssa vappuna kylässä kun minä olin omilla menoilla 4 tuntia. Sen jälkeen oli ihana taas päästä vauvan luo!

  VastaaPoista
 4. Vau mitä ompeluksia! Loistoidea tuo kassi, tuon voisi kyllä itsekin toteuttaa. Pitää katsella jos löytäisi jostain valmiita kasseja.

  Kiva kun vauvat mahdollistavat harrastuksesi. Mulla on kyllä ompelut jääneet, mutta puutarhajuttuja olen onneksi ehtinyt tekemään.

  Kiva kun päätit jatkaa kuitenkin täällä blogissa, että meikäläinenkin saa vielä touhujanne seurailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla taas puutarhanhoito on jäänyt niin retuperälle että ihan hävettää astua ovesta ulos... Aluksi oli intoa mutten saanut nostella mitään (eli kaivaa kukkapenkkiä ylös) ja nyt kun sen voisin tehdä, ilmat ei suosi ja kiinnostus on nolla. Ehkä ennen syksyä vielä saan aikaiseksi?

   Poista