sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Aplikointiharjoittelua

Pitkään olen halunnut kokeilla aplikointia, mutta olen olettanut sen olevan liian vaikeaa. Kunnon tukikankailla se olikin yllättävän helppoa ja olen lopputulokseen tyytyväinen! Ja uudet kuvat ovat suunnitteilla, joten eiköhän tätä kokeilua jatketa :)


Tarvitseehan bodyt kaveriksi tietysti housutkin... Punainen resori loppui kesken, joten tytön housujen narut odottelee itsenäisyyspäivänä klikkailtua kangastilausta saapuvaksi. Nähtäväksi jää, saanko koskaan ommeltua nauhaa siltikään, kun pysyvät jalassa ilmankin ja perusluonteeni on valitettavan usein hieman saamaton...


Tässä vielä neidin body, kankaana jostain yllätyspaketista saatu kangas joka ei ollut omaan mieleeni. Raaskin siis käyttää sen silläkin uhalla ettei aplikointi onnistukaan.


Ja pojan bodyssa olevalla kankaalla on täysin sama historia kun tytölläkin. Onneksi valmiina settinä molemmat kankaat yllättivät ja mielestäni sopivat kantajilleen hyvin. Varmasti siis tulee käytettyä.

Loppuun vielä sama valitus kuin lähes kaikissa lukemissani blogeissa: Luonnonvalo, missä olet? Valokuvat kaipaavat sinua!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ja kankaat ovat todella kivat! Varmaan pakalla näyttävät erilaiselta mutta tuossa vaatteina tosi kivat, semmoiset lapsille sopivat.

  Mistä muuten olet tehnyt nuo kanttaukset bodeihin? Olen etsinyt valmista värikästä ja joustavaa kanttinauhaa mutten ole löytänyt eikä Karnalukskaan auttanut.

  VastaaPoista
 2. Nuo on tehty ihan resorista, joskus käytän myös samaa trikoota kun mistä bodyt itsessään on tehty. Aika hauska, itse en tajunnut edes että joustavalla kanttinauhallakin tuon vois tehdä :D Mutta resori on hyvä ja sitä löytyy lukemattomissa väreissäkin!

  Tarttuiko Karnaluksista jotain muuta kuitenkin matkaan ettet ihan tyhjin käsin joutunut kotiin lähtemään? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, pitääkin käydä resoreita ostamassa, kiitti vinkistä!

   Joi, Karnaluksista löytyi jotain pientä kivaa kuitenkin vain parilla kympillä. Ehkäpä väsään ostoksista pienen postauksen...

   Poista
  2. Tee ihmeessä! Minä haaveilen reissusta Karnaluksiin puolien ja ompelukonelankojen perässä, jos meinaa aplikoida niin on oltava hurjat varastot eri värisiä lankoja ;)

   Poista