perjantai 25. tammikuuta 2013

Kevättä rinnassa

Ompelin kevään värisiä palloja lapsille Ob:n Kisuliini(?)-kaavalla. Tosin vahingosta viisastuneena lisäsin raglansaumaan nappilistan ja nyt tulikin tosi kivat, näitä tulee varmasti lisää! Etenkin kun näiden oli tarkoitus olla toinen tytölle ja toinen pojalle, mutta minusta nämä näyttävät molemmat ihan pojan bodyille! Tytölle täytyy siis seuraavaksi ommella jotain tyttömäisempää :)


Tässä vielä tarkempi kuva tuosta nappilistasta, jatkoin kanttausta vaan kainaloon saakka pelkän pääntien sijaan.


 Mittasin ehkä ensimmäistä kertaa ikinä resorin pituudet (n.0,7 * kantattava reuna) ja näistähän tuli melko siistit! Ehkä siis jatkossakin näen sen vaivan oman summittaisen venyttelyn sijaan ja nautin kupruttomista kanttauksista.


Nyt viikonlopun viettoon! Lapset sairastaa (taas!), mutta pojan kummi ja samalla minun hyvä ystävä on onneksi tulossa piristämään elämäämme viikonlopun ajaksi :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat bodyt, jälleen kerran! Meillä menisi käyttöön niin tytölle kuin pojalle:)

    Harmi, että teillä sairastetaan, toivottavasti lapset paranee pian. Meillä on (koputtan puuta) tähän asti oltu terveitä, eikös tuo mahatauti iskene heti huomenna;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Toivottavasti teillä jatkossakin päästään ilman sairastelua, ei tämä kivaa ole kenellekään. Kaksi yötä on nyt valvottu ja huudettu, toivottavasti ensi yönä jo nukutaan...

    VastaaPoista