perjantai 29. maaliskuuta 2013

Project SaVaWay

Tässä lähtötilanne, kaksi tuntia aikaa tehdä taikoja.
 

 Taioista en tiedä, mutta lopputulos on tässä. Toivottavasti toimii, tähän aikaan illasta en ole valmis herättämään käyttäjiä vaan tyydyin viemään vain nallet kainalosta. Ja lupaan kautta kiven ja kannon, että vien nuo nallukatkin vielä takaisin ennen kun kukaan niitä huomaa kaivata :)


Kyseessähän on siis Saumanvara-ryhmän perjantai-illan haaste project runwayn merkeissä. Tällä kertaa aikaa oli kaksi tuntia, kangas, kaavat ja ideat sai olla valmiina, leikata sai vasta kello 21. Ja kankaan piti olla joustamaton puuvillakangas. Hyvä potku persuuksille, olen suunnitellut näitä jo varmaan puoli vuotta!

Pieni virhekin epäkohta kuvassa näkyy (kuka huomaa?), mutta tuskinpa se käyttöä haittaa. Ja kuvat on surkeita jälleen, puhelimella kun nyt vaan on paljon helpompi siirtää kuvat pikaisesti koneelle!

2 kommenttia:

 1. Hienot nallet! En kyllä huomannut mitään erhettä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nallet oli pakko kotiuttaa meille kun poika nappasi omaansa kiinni IKEAssa eikä irti halunnut päästää. Mummo tietysti heltisi heti ja osti tuolloin vielä poikaa isomman nallen kotiin viemisiksi, eikä siskoakaan tietysti ilman voinut jättää :D Vaan mikäpä siinä, suosikki uninallet nuo ovatkin!

   Vink, punainen matkasyöttötuoli on tehty ilman vuoria ja nurja puoli jää siis näkyviin...

   Poista