keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tarpeeseen ommeltua

Tyttö on kasvanut pituutta ja vanhojen housujen lahkeet ovat jääneet auttamattomasti liian lyhyiksi. Ensihätään muutamat joustocollegesta ommellut housut vanhalla tutulla City Mous -kaavalla muokkailtuna. Enää ei vilku nilkat!Kuvassa resori jäi ruttuun, mutta eiköhän tästä perusidea kaikille selviä. ...Ja sehän on tietysti se, miten hienosti neiti osaa pyydettäessä näyttää napaansa (eli nostaa paidan pois että äiti saa kuvan räpsäistyä :D ).

Loppuun vielä muutama ylistyssana Viledan mikrokuituliinoista, joita sain Buzzadorina kokeilla. Olen viimeaikoina huomannut, että siivous todellakin on välineurheilua ja siitäkin pahasta saa mukavampaa kun välineet ovat kunnossa. Tykästyin mikrokuituliinoihin jo aiemmin kun Clas Ohlssonilla sattui joskus silmään neljän paketti jokainen eri tarkoitukseen tarkoitettuja liinoja ja päätin kokeilla. Ne jäikin meillä käyttöön niin keittiössä kuin muussakin siivouksessa. Siksi olikin kiva saada vertailuun myös Viledan vastaavat siivousliinat, eivätkä nekään tuottaneet pettymystä.

Kukaan ei kiinnitä kuvassa huomiota taustalla näkyviin ruoka-aineisiin. On meillä kuiva-ainekaappikin, mutta sen ovat vallanneet kutsumattomat vieraat ja häätö on käynnissä :/ Vinkit riisihärön häätämiseen ovat enemmän kuin tervetulleita!

Tämä liina on nyt ollut muutaman viikon keittiössä käytössä ja toimii loistavasti mm. lasten aiheuttamiin tahmoihin! Kuvassa näkyvät raidat johtuvat siitä, että liinassa toinen puoli on tarkoitettu hankaamista vaativiin tahroihin. Joka toinen raita on siis saman tuntuista lenkkiä kun tarranauhassa olevat lenkit ja niiden ansiosta tahrojen pyyhkiminen on helppoa. Ja mikä parasta, kun liina alkaa haista, nakkaan sen pyykkikoneeseen ja taas se on käyttökunnossa. Tämän puheen jälkeen minun on kai turha sanoa että kyseinen liina tulee olemaan meillä kovassa käytössä?

Toinen suurta ihastusta aiheuttanut tuote oli kylpyhuoneeseen tarkoitettu sieniliina. Meillä sillä on pyyhitty kaikki mitä keksiä saattaa! Toimi loistavasti myös pika-apuna laiskalle ikkunanpesijälle: pyyhin ikkunan siihen tarkoitetulla liinalla ja totesin etten saa siitä siistiä. Otin sieniliinan käteen lastan sijasta ja yksinkertaisesti kuivasin ikkunan sillä, eikä raidoista tietoakaan, jäljelle jäi vain puhdas ikkuna. Tässä toinen varmasti käyttöön jäävä tuote tämän kokeilun jäljiltä!

2 kommenttia: