sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Rakkauksia

Jos jotain kangasta voi rakastaa, niin tässä se on! Ikasyrin Kaverit kolahti heti tullessaan ja aikani taisteltua vastaan sorruin napsuttelemaan niitä meillekin. 


Ja kyllä muuten kannatti! Tästä tuli heti ompelus, jota voittanutta ei vielä ole minun koneen paininjalan alta noussut. On jo lähellä, etten käy pyykkäämässä mekkoa käsin tämän odotellessa pyykkikorissa sopivaa seuraa pesukoneeseen pääsyä varten. Mustat tähdet kruunaavat kokonaisuuden ja malli on se, jota olen suunnitellut valehtelematta lasten syntymästä lähtien. Noh, eihän sen toteuttamiseen mennytkään kuin 1v 9kk, mutta hyvää kannattaa odottaa! Nyt lupaan, ettei tämä jää tähän vaan näitä tulee lisää. Kaavana käytin Kisuliini-bodya ja Panda-hupparia sopivasti soveltaen.


Onnekseen äiti ei olen ainut joka mekosta tykkää, vaan tyttökin hokee "mekko" ja "tassu" (=tasku) tämän tästä. Äidin vaan on parempi muistaa ennen pesua tarkistaa tuo "tassu", sillä sinne mahtuu yllättävän iso kasa legoja jemmaan ;)


Ettei poika jäisi kokonaan huomiotta, täytyi hänellekin keksiä jotain. Keksin tässä jokin aika sitten, että voin ommella itse huppareita ilman että ne ovat liian kuumia. Ongelmana on siis ollut, että poika on aina hiki päässä ja kaupan huppareissa kangas on lähes poikkeuksetta aivan liian paksu sisäkäyttöön. Ja minusta kun hupparit ovat hurjan söpöjä näillä pienillä talliaisilla. Tuumasta toimeen siis ja nyt on meidänkin pojalla sopiva trikoohuppari!


Koska "piipaa" on tällä hetkellä kova juttu, leikkelin silityskalvoista poliisiauton paidan rinnuksiin. Silityskalvoista tulikin tämän postauksen toinen rakkaus, sillä olen tavattoman laiska aplikoimaan. Kalvojen kanssa näpertäminen taas on juuri minulle sopivaa puuhaa siitä huolimatta, että vihaan silitysraudan käyttämistä. Helpompaa se kuitenkin on kun jatkuva lankojen vaihtaminen ompelukoneeseen!

Toivottavasti vuosi jatkuu yhtä hyvin, on nimittäin kiva aloittaa vuosi sellaisten ompelusten kanssa, joista tykkää niin käyttäjät kuin tekijä!

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat hupparit teit molemmille :)

  VastaaPoista
 2. Olipahan ihana, onnistumisen iloa täynnä oleva postaus! Mutta nuo molemmat ovatkin aivan huippuhienoja ja tuo mekon malli sopi tyttöselle kuin nenä päähän. Odotan innolla näkeväni lisää tällaisia. Ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Taidat olla vähän puolueellinen mutta uskon silti mitä sanot ja olen samaa mieltä ;) Onnistumisen iloa on kiva kokea niiden ainaisten pään hakkaamisien jälkeen!

   Poista
 3. Nämä on ihan superkivat! Mie innolla odotan, että seuraavan koon vaatteet voin ommella Otsolle paitoina bodyjen sijaan, täytyypä muutama hupparikin tekaista sitten. Hienoa työtä tuo poliisiauto :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli tosiaan kiva harppaus kun sai paitoihin siirtyä, kangastaki menee hetken aikaa vähemmän kun bodyn takakpl on kuitenkin huomattavasti pidempi kun paidan!

   Poista