keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Olipa kerran kerhokuvaus

Ompelin Sylva-huutikseen mekon. Omalle tytölle sopivan. Katselin värejä ja totesin niiden olevan aika kivat. Katselin lisää ja totesin mekon sopivan pojan huppariin jonka aiemmin ompelin. Katsoin kalenteria ja totesin että kuvaus on jo oven takana. Katsoin kaappiin ja totesin, että ehkä sieltä löytyisi kankaat uuteen Sylva -mekkoon.


Kokeilin raakiletta tytölle ja päätös oli siinä, ei nuo hepat meiltä laukkaa minnekään.


Kaavana se hyväksi havaittu sovellus Kisuliinista ja Pandasta.


Mitä mieltä olette, oliko lopputulema oikea vai olisiko mekko kuulunut huudettavaksi?

Itse tykkään, se kai se pääasia on vielä kun lapset eivät tahtoaan ole tajunneet suuremmin huudella? Jännityksellä odotan kuvia, kovin kovat odotukset eivät niiden suhteen ole kun kuvaaja oli vieras ja pelottava, mutta ainakin vaatteet mätsää toisiinsa ;)

6 kommenttia:

 1. Voi että, miten ihana mekko! Todella söpö ja kivat värit! Siis että tytöllä ei aina tarvitse olla pinkkiä ja silti on noin tyttömäinen kokonaisuus:) Ja kivasti sointuvat yhteen lapsosten vaatteet:)

  Huomasin muuten kuvasta, että onpas teidän pienillä jo paljon hiuksia! Siis ihan kunnon tukka:) Meillä muru on kasvattanut kunnon takatukan mutta aika ohutta haituvaa hius vielä on. Pitäisi raaskia sitä takapiiskaa lähestyvien synttäreiden alla leikata....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään! Pinkkiä meiltä tytön kaapista löytyykin aika vähän, liekö äidillä joku ennakkoasenne kyseiseen väriin ;) Lisäksi pelkään että jossain vaiheessa muut vaatteet eivät kelpaa kuin pinkit ja vaaleanpunaiset, joten otan ilon irti vielä kun voin!

   Ja kyllä vain, hiuksia on kasvanut yksivuotispäivän jälkeen hurjasti, pojalla alkaa jo olla selvästi paksummat hiukset ja niitä onkin leikattu useasti (pojan kiharat raaskin leikkauttaa kun tytölle vielä jäi ;) ), tytöllä taas on lapoihin ylettyvä säkkärä joka myös harakanpesältä useasti näyttää, kovasti kun on takkuuntuvaa ja hentoista hiuslaatua hänellä. Eikä nuo kiharat varsinaisesti auta asiaa... Mutta hänen päänsä lähelle en saksia päästä, ties vaikka katoavat sen jälkeen kokonaan nuo ihanat kiehkurat!

   Poista
 2. Suloiset vaatteet ja söpöt mukulat! Hyvä päätös pitää mekko itellä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko ja oikeaan osoitteeseen jäi ;)
  Ja mahtia, kun ompelit meidänkin poitsulle samaan sarjaan kuuluvan tiimipaidan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii oiski pitäny iskee se samaa postaukseen, pitäähän sitä tiimipaidat olla ;) Noh, jotain siis on tulevaisuudessakin näytettävää!

   Poista