torstai 17. heinäkuuta 2014

Koska on kesä!

Peruspertsaa, sitä niin tylsää mutta tarpeellista!


Tästä tykkään, samoin tyttö. Luulin että kangas on liian hempeä meille, mutta väärässä olin. Pelkäsin myös yöpukufiilistä, mutta joko olin siinäkin väärässä tai olen hyvin pystynyt unohtamaan sen. Runsas kuosi joten mallina pelkää t-paita pidennetyllä ja levennetyllä helmalla.


Jämäpaloja yhdistelemällä syntyi t-paita akuuttiin paitapulaan.


Tähän jossain aiemmassa postauksessa jo viittasinkin. Peruspaitaan tereet ryhtiä tuomaan.


Lisää helpotusta paitapulaan bambeilla ja työkaluilla. Viimeiseksi mainittuun ostin muuten Tyyne-Esteristä kankaan, kannattaa käydä kurkkaamassa jos Lappeenrannassa liikkuu! Myös niiden jotka eivät itse ompele, sillä toinen toistaan ihanempia valmiita vaatteitakin sieltä saa ostettua :)


Keväällä tarvittiin pipot. Ja sittemmin huomattiin ettei ne jääneet kesälläkään helteiden viiman purressa käyttämättä. Tarkoitukseen tilasin pandoja, sillä kyllä nuo vaan ovat suloisia! Tytöllä vuorina punaiset tähdet, pojalla limet. Jätin ne hieman näkyviin ilmettä tuomaan.


Ja koska pipoista jäi yli, tein paidan. Valkopohjainen kangas kaksivuotiaalla, loistovalinta... (ja loisto kuva, paita tuntuu viihtyvän likapyykkikorissa joten sen kuvaaminen on mahdotonta silloin kun sen muistan, tämä löytyi reissukuvien seasta)

2 kommenttia:

 1. Jos meillä olisi tyttö, olisi meilläkin vaatetta tuosta bambikankaasta! Miusta se on todella ihana!!!! :) Ja oikein hyvä valinta tuo yksinkertainen malli mekkoon. Samoin kyllä muutkin on kivoja tuotoksia, ihania värejä:)

  Kummasti nuo vaatteet tuntuvat likautuvan noilla 2-vee käyttäjillä! Onneksi auringossa kuivaaminen hävittää nekin tahrat, joihin ei sappisaippua ja pesu auta. Mutta likaantuu ne vaatteet näköjään myös 2 kk käyttäjällä.... :D terv. nimim. Noshin norsukankainen body ja sinappikakka on huono yhdistelmä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko on kyllä ihmeellinen, puhdistaa vaatteet ja useimmiten myös mielen! :) Toivottavasti myös sen sinapin ;)

   Poista