lauantai 9. helmikuuta 2013

Mukikakkua mikrossa

Kokeilin eräänä päivänä mukikakkua, joka valmistetaan mikrossa. Ohje mm. täältä.


Ihan täysin en rakastunut, mutta yllättävän kuohkea siitä silti tuli. Miinuksena minusta hieman kumimainen koostumus, joka tosin voi johtua äitiysdementiastakin. Unohdin nimittäin lisätä taloussuklaan taikinan joukkoon...



2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Tätä täytyykin kokeilla muksujen kanssa. Vähänkö tykkäisivät tehdä omaan mukiin jokaiselle herkun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tykkäävät! Kannattaa muistaa pitää tarkasti silmällä mikroa ja valita iiiso kuppi, meinaa tulla helposti yli jos ei ole tarkkana! Itse laitoin kuppiin taikinaa alle puolen välin ja yhdestä ehti hieman jo tulla taikina ulos ennen kuin huomasin sammuttaa mikron hetkeksi.

      Poista