torstai 11. huhtikuuta 2013

Rotinoita

Ystävä sai pojan kolmisen viikkoa sitten ja maanantaina ennen Tallinnaan lähtöä pääsin tätä uutta tulokasta katsomaan.


Rotinoiksi lähti tällainen setti. Body Happy Squirrel -bodysta (Ob 1/12) kietaisubodyksi muokattu ja housut taisi olla City Mouse -kaavalla (Ob 4/11) tehdyt.


Aiemmin valitin kuvien alla kun valoa oli liian vähän, nyt sitä sitten ilmeisesti on liikaa. Vika ei tietenkään ole kuvaajassa vaan valon määrässä...

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Ois kyllä juurikin myös minun makuuni sävyt, kuviot ja kaikki.Söpöjä olivat myös nuo aiemmin tekemäsi haalarit.

  Pitäisi kyllä oikeasti ottaa itseä niskasta kiinni ja kokeilla lastenvaatteiden ompelua. Jälki oisi ehkä mitä oisi, mutta tulisipa edes kokeiltua. Nyt on vain tullut pysyteltyä tuolla turvallisella verhojen ompelulinjalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan, tähän jää koukkuun! Ja jälki paranee kokemuksen myötä, nyt jo lähinnä naurattaa vuosi sitten tehdyt ompelukset. Ja vuoden päästä varmasti katson kauhulla tämän hetkisiä tuotoksia ;)

   Poista
 2. Nuo kietaisubodyt oli kyllä ihan pikkuisella käteviä:) Ihanat vaatteet on pikkuinen saanut!

  Eikö muuten tuntunut tuo uusi ihminen hirmuisen pieneltä, ihan siltä, että ei meidän lapset ole noin pieniä ollut? Joskus ennen nauroin mielessäni äideille, jotka sanoivat noin meidän 1 v:n synnyttyä. Enää en naura, luulin nimittäin viime viikolla 1,5 kk vanhaa, täysin normikokoista vauvaa keskoseksi... :D Pitikin muistin virkistämiseksi katsella 1v:stä kuvattuja videoita, on sekin pieni ollut vaikkei sitä uskoisi ja muistaisi.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei kauheasti kietasubodyja käytetty, mutta moni (etenkin ne joilla ei pienistä vauvoista paljon kokemusta ole) tuntuu olevan sitä mieltä että ne on käteviä, siksi tuohon päädyinkin.

  Ja kyllä, pieni oli! Vaikka syntyikin nelikiloisena, eli oikeasti ei edes ollut mikään mahdottoman pieni! Miten voikin muistikuvat muuttua niin äkkiä. Melkein naurattaisi tuo sinun kommellus, mutta luulen että voisin tehdä itse samoin niin en uskalla paljon naureskella ;)

  VastaaPoista