perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kesä tosiaan yllätti... MINUT

Väriä elämään!

Niin kuin jo aiemmin kerroin, kesä yllätti minut. Olen lähtenyt kesään ajatuksella: "pessimisti ei pety". Ihana yllätys oli huomata eräänä päivänä lämpömittarin kivunneen jo yli hellerajan. Ja niitä päiviä onneksi tuli lisää, toivottavasti jatkossakin vaikka nyt säät ovat jo viilenneet hieman (lue: aivan liikaa). 

Tunika/mekko Virkkukoukkusesta ostetusta sydäntrikoosta.


Vaikka helle sinänsä oli kiva juttu, tuli tälle äidille kiire. Lapsilla kun ei ollut helteeseen sopivaa vaatetusta, sillä eihän niitä viime kesänäkään tarvittu. Noh, viime kesä oli ja meni, nyt on nyt. Nips naps kankaita paloiksi ja pahimpaan t-paitapulaan helpotusta näistä ihanista kuoseista.

Sari Ahokaisen herkullinen kuosi.

Kaikki on leikattu Ottobren (3/2013) Brave Firemen -kaavalla. Kokona 86cm hieman pidennettynä, neidin paidat on tosin tehty ilman saumanvaroja.

Saman kuosisuunnittelijan toinen taidonnäyte.

Kestovaippakaupasta tilattuja raitoja.

Ja kaapin perällä lojuneita tähtikankaita (Michas Stoffecken ylläristä reilu vuosi sitten?)

Tämä paita osallistui kaverinsa kanssa Project SaVaWay:hin johon ylläri tilattiin Ikasyriltä. Toinen paita tosin pääsi lasten serkkupojan synttäripakettiin ennen kelvollista kuvaa, mutta muutoin paita oli identtinen tämän kanssa, resorin väri vain oli harmaa.

Tästä kuvasta pilkottaa hieman uusi rakkauteni: "Itse tehty" -merkki. Ehkä joskus vielä tilaan näitä ihan omalla tekstillä, siihen saakka tyydyn näihin Sampsukasta ostamiini. Kiva viimeinen silaus vaatteelle, ja tietävät lapsetkin sitten vähän isompana miten perin ne vaatteet puetaan päälle. Siihen saakka auttakoot miestä lasten pukemisessa ;)

 Muistinko jo mainita miten vihaan kanttaamista? Hetken jo luulit sen alkavan sujua, kunnes kaikki meneekin taas päin sitä itseään. Harkitsen vakavasti kantinkääntäjään sijoittamista...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti