maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pikaisesti ommeltua

Tai no, pikaista olisi ollut jos kone olisi suostunut toimimaan niin kuin halusin. Mutta tässä kuitenkin lopputulos.


Nanson trikoo paikallisen kangaskaupan palalaarista, ohje omasta päästä ja ei kun menoksi. Lopputuloksena mekko aurinkoisia kelejä odottamaan, eiköhän tämä päällä voi katsoa terassilla ammeessa polskivia lapsia.


Reunaan ompelin rullapäärmeen, jonka sain toimimaan jotenkuten pitkän kamppailun jälkeen. Liekkö aika viedä saumuri huoltoon vai selviäisinkö vielä tästäkin lepertelemällä sille kauniita sanoja kiroilun sijaan?

2 kommenttia:

 1. Nyt on jäänyt kommentointi jälkeen mutta kaikki postaukset on luettu! :)

  Ihanat kuosit noissa lasten paidoissa, oikein pirteitä ja söpösiä. Meilläkin odottaa tuo t-paitojen kaava piirrettynä mutta vielä en ole ehtinyt ottaa paitoja työn alle.

  Ihana on myös tuo oma mekkosesi! Olen todennut, että parasta itse ompelemisessa on se, että saa mieleisistä kuoseista mieleisiä vaatteita:)

  Tuosta kahdesta neljäksi en oikein osaa kommentoida kun on kokemusta vaan yhdestä. Ehkäpä tästä lisää, jos ja kun meistä joskus tulee nelihenkinen perhe. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Minä olen jo luovuttanut kesän kanssa ja suunnittelen vaatteita jo syksylle, liekö loppunut helleputki syynä? Tosin syksylle suunnittelen jo etelänmatkaa, pitää vaan tarkkaan pohtia venyykö budjetti. Mutta lämpöä minä kaipaan, jos ei täällä niin sitten muualla!

   Poista