perjantai 3. lokakuuta 2014

Rotinat

 Käytiin lasten kanssa nuuhkimassa vauvantuoksua alkusyksystä ja pitihän sitä jotain viemisiäkin keksiä. Ja koska ilman omatekoisia lahjuksia ei toisen ompeluharrastajan tulokasta voi tietenkään lähteä ihailemaan, oli laitettava koneisiin vauhtia.


 Housuista tuli söpöt jo kokonsa vuoksi ja hyvä niin, sillä mitään kikkailuja niihin en tehnyt. Bodyn kanttaukset ja nepparit vastustivat kovasti ja mietinkin ilkeänkö koko tekelettä edes viedä mukanani. Aika oli kuitenkin hyvin rajallinen joten totesin että bodyn on kelvattava jos en tahdo kiepata mennessäni h&m:n rekkien kautta.


Erityisen paljon jäi häiritsemään nuo nepparit, sillä pienet rangasnepit olisi olleet huomattavasti keveämmän näköiset. Lukuisien yritysten jälkeen oli kuitenkin luovuttava niistä kun ne toinen toisensa perään irtoilivat juuri kun olin saanut ne paikoilleen laitettua. Mutta hei, kiinnitetään puutteiden sijaan huomiota kohdistukseen! Jokin sentään onnistui, nappirivistön katkaisema pingviini on sentään kohdallaan :) 

Ja eipä unohdeta nougatpullia jotka edellisenä iltana yhdessä lasten kanssa (!!) työpäivän jälkeen pyöräytin, hyvä ruoka, parempi mieli - eikö vaan? ;)

4 kommenttia:

 1. No vautsi vau! Oletpa taas ihania ommellut:) Jos meille olisi moinen paketti tullut, olisin kyllä varmaan puhki moiset ihanuudet pitänyt;)

  Nyt on pakko todeta, että en osaa ommella noita housujen resoreita, ne aina jotenkin venyy:( Osaatko laittaa lyhyen ohjeen siitä, miten nuo saisi hyvin ommeltua? Nimittäin akuutti housupula molemmilla lapsilla! (tosin ompeluaikaa ei kyllä ole...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Housut on lopulta ihan supernopea tehdä kun vaan saa aikaiseksi hommaan ryhtyä. Itse teen ne yksinkertaisesti niin että taitan sopivan levyisen resorin kaksinkerroin ja joko kokeilen lapsen päällä että tulee sopivan napakka tai leikkaan summamutikassa mielummin liian napakan kuin löysän pätkän (yleensä Ottobren ohjeissa resorit on liian löysiä ainakin minun makuuni). Resori kuitenkin venyy käytössä aika paljon, joten koskaan en ole onnistunut liian tiukkoja tekemään.

   Poista
 2. Ihanan mallinen tuo body, hieno idea! Eikä näytä yhtään, että olisi homma vastustanut, oikein mallikas setti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuon idean kun bongasin niin harmitti ettei kotona ole enää vauvoja, uskon että on kätevämpi kuin vihaamani kietaisubodyt. Ja kiitos :)

   Poista