torstai 20. elokuuta 2009

Viemisiä pienelle ihmeelle


Tässä vähän huono kuva (haluan uuden kameran!) viimeisimmäksi valmistuneesta työstä, mutta näkyy edes jotenkuten oikea väri. Sukat on siis pari viikkoa vanhalle (tulevalle) kummitytölle tehty, piti saada valmiiksi kun huomenna mennään katsomaan tätä pientä ihmettä. Malli on sovellettu aikuisten perussukasta, saas nähdä sattuuko koko edes sinnepäin kun on täysin omasta päästä otettu.

Samaan pakettiin menivät myös aikaisemmin tekemäni body ja muutama kaupasta tehty löytö. Koska Blogger ei juuri nyt suostu yhteistyöhön kanssani, lisään kuvan vasta myöhemmin.
Vauvalla on kaksi innokasta isosiskoa, joille tein kummallekin omat paketit, etteivät koe jäävänsä kokonaan tulokkaan varjoon. Pussit täytän joillain herkuilla. Kuvan otin jo nyt, koska täyttö tapahtuu ajanpuutteen vuoksi vasta matkalla. Kuvaa ei siis ehdi silloin enää ottaa.
Kortit on tehty uusia leimoja kokeiltaessa muutama viikko sitten. En ole ennen leimojen kanssa paljon tekemisissä ollutkaan, mutta kyllähän siihenkin taitaa jäädä koukkuun! Ja mikä parasta, kyseisessä touhussa minun ei tarvitse osata piirtää!

Tänään olenkin käyttänyt viimeisen sairaslomapäiväni kovin tehokkaasti. Ensin siivosin ja pesin pyykkiä, ja lopulta päädyin vielä keittiön puolelle ja leivoin korvapuusteja. Sainpa illalla kanttarellejakin pakastimeen kun äiti ja iskä kävivät pullakahveilla sieniämpärin kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti