maanantai 5. huhtikuuta 2010

Vanhenemisia

Ikää rapsahti lauantaina vuosi lisää ja jatkossa täytänkin sitten aina sen 25, kovin tylsää. Kyllä vanheneminen vaan alkaa olla tällä iällä kovin merkityksetöntä puuhaa, päivä siinä missä muutkin, joskin puhelin piippaa edes muutaman kerran useammin kun normaalisti. Vaan mielelläni olen sen 24, vaikka vuoden enemmänkin. Sen jälkeen voi miettiä sitten sitä ikäkrisiä ;)

Onneksi suurta kriisiä ei vielä tarvitse potea, sillä sulho sanoi miettineensä asioita. Vaikka olenkin jossain vaiheessa kovasti vannonut, että haluan ensin naimisiin ja sitten vasta lapsen, taitaa meillä järjestys muuttua mikäli kaikki menee hyvin :) Sulho nimittäin sai töitä ainakin lokakuuhun asti ja mietti, että mikäpä meitä estää lasta yrittämästä (minullahan on siis ollut hirvittävä vauvakuume jo iät ja ajat). Ei lama voi ikuisuuksiin kestää ja kesällä hän tienaa siinä määrin (reissuhommia tosin :/ )että meille säästöjäkin voi kertyä. Ja hätätapauksessa tulemme kuitenkin toimeen myös äitiyspäivärahalla ja muilla etuuksilla, sillä minulla onneksi on vakituinen työ ja niin ollen myös korkeampi päiväraha. Lisäksi olen melko varma siitä, että jos meillä ei heti tärppää, sitä saattaa joutua odottamaan kauankin. Kierto on aina ollut aivan sekaisin pienistäkin asioista ennen pillereitä, ja lääkäri sanoi aikoinaan sen palautuvan samaan säännölliseen epäsäännöllisyyteen. Eli voihan olla että lasta joutuu odottamaan vuosiakin ja ehdimme naimisiin ennen sitä, mutta nyt saa pienokainen tulla jos on tullakseen :)

Hyvään saumaan sattui tämä sulhon pohdinta, sillä olen pohtinut viimeaikoina pillereiden sisältämiä myrkkyjä. Haluan jo tutustua itseeni uudestaan, sillä epäilen että pillerit on muuttanut minut ainakin paljon itkuherkemmäksi kuin oikeasti edes olen. Joskus luin jostain tutkimuksesta, joka väitti naisen muuttuvan niin paljon pillereiden käytön myötä, että täysin erilaiset miehen kiinnostuivat hänestä kuin normaalisti ja niin pillereiden lopettaminen johtaa mukamas helposti eroon. Onneksi meillä tuskin tulee tuota ongelmaa, koska ihastuimme ennen pillereitä ;)

Nyt täytyy vaan odotella mitä tapahtuu, viimeinen pilleri kun meni toissapäivänä. Toivottavasti kevät tulee pian ja pääsen tukahduttamaan odottamiseni edes hetkeksi pihan multaan, tarkoitus kun ei kuitenkaan ole alkaa asiasta stressaamaan. Ei siis aleta varsinaisesti yrittämään lasta kaikilla mahdollisilla keinoilla, vaan jos sattuu tulemaan normaalin elämän lomassa niin tervetuloa (greippimehu tosin kovasti alkoi himottaa kun luin sen mahdollisista edistävistä vaikutuksista, minä kun satun sitä välillä muutenkin juomaan :D).

Meillä on tänään siivouspäivä, sillä minun isovanhempani tulevat huomenna tarkastamaan uuden asumuksemme ja samalla kahvitellaan meidän syntymäpäivät (sulholla oli syntymäpäivät kaksi päivää ennen minua). Eli ei muuta kuin aurinkoista kevään odotusta, minä reipastun ja rupean siivoamaan! :)

5 kommenttia:

 1. Hihii!!!! IHANAA! Vauvoja, oih...

  Tällaisia reaktioita uutisesi aiheuttaa! Hienoa. Itselläkin ajoittain kova vauvakuume, mutta taidetaan nyt nuo häät katsella ensin ja jos jotain työtä vaikka vuodeksi saisi. Voisihan sitä jo töissä ollessa yrittää. Sulla on tosi hyvä tilanne, kun jo tämän ikäisenä on vakipaikka, itse saan sitä haaveilla varmaan 10 vuotta... :)

  Ihanaa, toivottavasti teillä pian tärppää.

  VastaaPoista
 2. Niin, unohdin uutisesi pökerryttämänä onnitella! Eli onnea synttäripäivän johdosta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Ihmeellistä kuinka tuntemattoman ihmisen kommentti voi saada hymyn huulille kuin magneetti, kiitos siitä! Nyt vaan peukut pystyyn että saadaan pian lisää iloisia uutisia! :)

  VastaaPoista
 4. Heipähei :)
  Kovasti tässä innostusta keräilen, että jaksaisin kirjoitella välillä jotain blogiinikin. Kevät vaan vie mukanaan ja tuntuu ettei millään ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisi. On se kevät vaan niin ihana! Ja kohta on jo kesä :)
  Taidankin kaivaa kankaat esiin ja antaa ompelukoneen surruuttaa, nyt kun on aikaakin miehen ollessa työreissussa.

  VastaaPoista