sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kesä on tullut <3 Harmi vaan, että juuri kun keksittiin pyöräilyn ihanuus ja muut kesän riemut, lähti mieheke taas reissuun. Koska ahdistun jos jään liiaksi istuskelemaan ja miettimään yksinäisyyttäni, on pakko kehitellä itselle jotain pientä puuhaa. Tänään maalasin eteisen seinän vihreäksi heti kun toinen lähti. En halua aikaa ajatella, että seuraavat kaksi viikkoa (ainakin?) olen taas yksin kotona. Pitää jatkaa maalailua huomenna, ilmeisesti kolme kertaa täytyy sama seinä sutia. Sitten onkin jäljellä isompi projekti, kun "isomman eteisen" (en keksi nimitystä tuolle tilalle) seinät huutavat pintaansa harmaata maalia. Siihen maalitkin on vielä ostamatta, eli saa nähdä jääkö kyseinen projekti vielä jonnekin hamaan tulevaisuuteen.

Edellisen miehen työreissun aikana menetin hermoni pöydillä pyörivään kukkaan, joka kuuluu rappusten yläpuolelle. Askartelin siis amppelin tavallisesta puuvillalangasta. Kuvassa näkyvä rullaverho odottaa korvaajaansa valkoisesta laskosverhosta, mutta mistä ihmeestä sellaisen löytää ilman että se maksaa omaisuuden?


Kuten moni muukin blogin pitäjä, minäkin olen hurahtanut pipojen ompelemiseen. Ne on niin helppoja ja nopeita tehdä eikä kangastakaan mene paljon. Kuvassa olevat pipot lähtivät kaikki kummitytön perheeseen ja kovasti olivat tykättyjä. Kaikki muut pipot tehty omalla kaavalla, paitsi musta, jonka ohjeen nappasin mikunloki:sta. Aivan mielettömän hyvät ohjeet, kiitos niistä!


Ja tässä vielä kukkapipo käyttäjänsä päässä. Luulin pipon olevan aivan liian pieni, mutta mahtui päähän juuri ja juuri. Seuraava pipo tehdään kuitenkin korkeammaksi.


Eikö olekin söpö tyttö? Kummin kulta <3

1 kommentti:

  1. Meillä ei onneksi miekkonen ole reissutöissä, mutta kyllä se pitkiä päiviä tekee. On tosiaan aina välillä vähän ikävää, kun joutuu yksin olemaan. Itsekin aina jotain puuhasteltavaa kehittelen.

    Meilläkin on ollu puhetta tuosta eteisen maalaamisesta. Jos sais vaikka tuossa häiden jälkeen aikaiseksi:) Söoö kummityttö muuten!

    VastaaPoista