perjantai 17. kesäkuuta 2011

:)

Nyt on hääpäivä varattu!!! :) Olen vuoden päästä naimisissa jos maha ei tule esteeksi :) Tästä se siis alkaa, hääkirjoitukset saattavat salakavalasti viedä tilaa blogikirjoituksissani jatkossa...

4 kommenttia:

 1. IHANAAA!!! :) Onnittelut! Hääraportteja odotellessa, joko on puku mielessä?

  VastaaPoista
 2. Pukua en vielä ole uskaltanut käydä sovittelemassa mutta pikkuhiljaa :) Nyt olis kuitenki tärkeempää löytää paikka jossa juhlat vois pitää, niitä ku tuntuu olevan aika nihkeesti, ainakaan sellasia mitkä kelpuutetaan ;) Ja kaipa se bändiäki pitäs miettiä...

  VastaaPoista
 3. Paikka onkin kyllä aika a ja o, kun rupeaa suunnittelemaan. Se tosiaan määrittää niin paljon, esimerkiksi ohjelmaa ja kaikkia muitankin järjestelyitä. Onnea siis etsintään!

  Voin omasta kokemuksesta todeta, että netistä katselemalla ei välttämättä saa todellista kuvaa puvuista, vaan puvun päällänsä näkeminen vaikuttaa paljon. Mutta tietysti valikoimien tutkiminen auttaa liikkeeseen mennessä. Vinkki vinkki liikkeestä: sain aivan loistavaa palvelua Niinattaressa Helsingissä! Ja puvut oli ihania:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, tuleva kaasoni (?) on syksyllä muuttamassa Helsinkiin ja toinen jo asuu Vantaalla, joten enköhän minä sielläkin puvut käy kartoittamassa! :)

  VastaaPoista