maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tukholma & Tallinna

Tässä tunnelmia kesälomareissulta, jolla säät suosivat ja löydöt olivat mitä parhaimmat :)Tallinnasta on pakko suositella Karnaluks-nimistä kauppaa (osoite on K.A. Hermanni 1), tai oikeammin tukkua, oikea taivas käsityöihmisille! Äitini olisi viihtynyt siellä vaikka viikon hypistellessään lankoja ja hän ostikin 60 kerää lankaa :D Kerien keskihinnat pyörivät muutaman euron kieppeillä ja nauhoja ja nappeja yms. oli myös edullisesti. Menen kyllä uudestaankin! Alimmaisen kuvan saalis on yhtä lankakerää lukuunottamatta peräisin kyseisestä kaupasta ja hintaa ei tullut kuin vajaa 60e! Ja suurin osa on merinovillaa tai tavallista villaa. Ja mikä parasta: kauppa on kävelymatkan päässä keskustasta, jos vain tietää minne on menossa!

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanalta! Varsinkin nuo langat! :) Kiitos vinkistä, pitääkin tuonne suunnatta seuraavalla Tallinnan reissulla.

  Onko jo langoista mielessä jo jotain? Miullakin on kesähelteistä huolimatta juuri neule menossa, jälleen sarjaan pientä pienelle:)

  VastaaPoista
 2. Taitaa kummilapset saada käsien lämmittäjiä talveksi ja ehkä myös itselleni jotain teen tuosta merinovillalangasta töihin lämmittämään. Tosin minun neulomisvauhdilla en vielä lupaa valmista ensi talveksi :D

  Ja kumma kyllä, jo tuolla kaupassa sinä tulit mieleeni ja ajattelin että varmasti viihtyisit myös siellä :)

  VastaaPoista
 3. Joko muuten sarja "pientä pienelle" valmistuu omiin tarpeisiin vai vieläkö ilahdutetaan muita?

  VastaaPoista
 4. Lämmittäjät kuulostaa ihanalta, vaikka ei ehkä näillä helteillä ekaksi tule mieleen. Mutta syksy vaan julmasti tulee...

  Hauska juttu, että tulin mieleesi! :) Monesti itselle kanssa tulee mieleen, että mitähän sulle kuuluu ja etenkin tuon toisen blogin jutut on mielessä. Etenkin Lappeenrannassa pyörähtäessä mietin, että mitähän sulle kuuluupi. :) Taitaa tuo pientä pienelle tulla omaan tarpeeseen, mutta mikään ei ole varmaa kun kaikki on epävarmaa;) (oliko tarpeeksi selkeän epäselvästi sanottu?)

  VastaaPoista
 5. Hirmuisesti onnea!! Pidän teille peukut pystyssä! :)

  VastaaPoista