tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesä yllätti amatööriompelijan. Ompelukone on sentään surissut aina välillä, mutta tietokone on työntänyt luotaan samalla kun aurinko on kutsunut nauttimaan lämmöstä.


Tämän mekon ompelin hellepäiviä varten kestovaippakaupasta ostetusta raitatrikoosta. Tykkään niin kovasti tästä kankaasta ja sitä löytyykin kaapista jo useassa eri värissä. Niin ihanan napakkaa kangasta, näitä lisää! Ja mekostakin tuli kerralla yksi kesän suosikeista, kyllä kannatti ottaa riski ja leikkoa kangas inspiraation saattelemana! Kaavaa ei siis ollut, vaan yläosaan otin mallia vanhasta topista ja helman leikoin summassa.

Lisää kuvia tulossa kun apujoukot (lue: huutavat, muka päiväuniaan nukkuvat huligaanit) ja kelit sen sallivat, nyt ilmeisesti kutsuu jälleen terassi ja vesileikit.

2 kommenttia:

 1. Ihana mekkonen! Aivan varmasti täydellinen näillä keleillä. Teitä on kaivattu, olen käynyt joka päivä kurkkimassa, joko on uusia päivityksiä...

  Itse sulan taas töissä, hullu lupauduin taas vuodeksi töihin. Onneksi heinäkuu vielä vedetään lonkkaa kotona:) Huonosti oli meidänkin päivähoitolainen nukkunut päikkäreitä tässä kuumuudessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että täällä sinnikkäästi odotellaan vaikka päivitysvauhti ei todellakaan päätä huimaa!

   Ja kiva kuulla teidän kuulumisiakin pitkästä aikaa, niin se vaan aika on rientänyt että juuri syntyneet vauvat on kasvaneet jo päivähoitoikään! Meillä se on tosin edessä vasta aikaisintaan vuoden vaihteessa, joten en vielä murehdi sitä. Mitenkäs teillä päivähoidossa alkoi, kummalle oli vaikeampaa, äidille vai lapselle? ;) Niin ja tsemppiä töihin, onneksi heinäkuun saatte lomailla, toivotaan että kelit suosivat vielä silloinkin!

   Poista