torstai 29. elokuuta 2013

Satunnaisia ompeluksia

Kummityttö täytti huimat neljä vuotta elokuun alussa ja tämä kummihan päätti tietysti "ihan pikaisesti" ommella tunikan, joissa helmat hulmuaa (muut ei tietenkään tullut kysymykseenkään, prinsessasta kun on kysymys). Noh, tiedättehän te mitä käy kun "pikaisesti vaan surautetaan". 


Aika kauas pikaisesta jäi tämäkin tekele ja syntymäpäiväpakettiin jouduin käärimään kaupan tätien antimia. Monien mutkien jälkeen tämäkin kuitenkin tuli valmiiksi ja lopputuloksesta tuli kuin tulikin siedettävä. Itse käyttäjän kommenttia tosin vielä odottelen, sillä jos posti on kulkenut ajallaan, tämä on kolahtanut laatikkoon vasta tänään. Kaavana on Ottobren Flow-tunika, koko 110cm. Milloin kummin murusta kasvoikin jo iso tyttö?


Joskus pikaiset surautukset myöskin ovat sellaisia, siitä todisteena tämä paita omalle neidillemme. Sain kaverilta aikuisten kokoisen pipon, joka oli tehty kakkoslaatuisesta muffinssi-kankaasta. Koska pipossa oli niin suuria värivirheitä oikealla puolella, ei jäänyt vaihtoehdoksi muuta kun purkaa se ja hyötykäyttää ne osat, joissa virhettä ei ollut. Kaapista sattui löytymään oikean väristä tähtikangasta lisukkeeksi ja siinäpä se, pussihihainen paita on valmis. Hieman tosin tuli tiukka käytettävissä olevan kankaan leveydestä johtuen, mutta käytetään sen aikaa kun päälle menee ja laitetaan sen jälkeen kiertoon.

P.S. Jos oikein tarkasti tihrustatte, voitte nähdä molempien vaatteiden niskassa leiman. Yksi Lidlin leimasimen uusi omistaja siis täälläkin, tuolla saa kivasti vaatteisiin painettua koonkin muistiin! Jatkossa täytyy vaan tarttua siihen laitteista luotaantyöntävimpään (=silitysrauta), sillä ilman silitystä leima kärsi jo ensimmäisessä pesussa.

4 kommenttia:

 1. Kivat ompelut taas kerran! :) Tuo leima vaikuttaa kivalta, pitäisiköhän tehdä hankintaretki naapurikaupungin Lidliin... :D

  Voi kun pitäisi taas omaakin blogia päivitellä, edelleen on postaamatta keväällä ommellut pipot yms. No ehkä sitten joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vieläkö noita leimoja saa, oli jonkun viikon tarjous. Mutta ilmeisesti jossain on niitä yhä myynnissä. Ajattelin että vois olla kätevä lasten vaatteiden nimikointiin päiväkotiakin varten!

   Ei ressiä, itelläkin on iso pino vaatteita bloggaamatta, ei vaan saa aikaseksi. Nyt sentään jo kuvat on luonnoksissa, hiljalleen sinne lisäilen tekstit niin saa jotain esiinkin.

   Poista
 2. Ihana pinkki postaus!

  Ja hyvä, että muffinssit sai hyödynnettyä :) Ajattelin, että saat siitä ainakin t-paitaan hihat, mutta siehän taioit siitä noin paljon irti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paljon heitin myös pois, ihme täpliä oli kyllä sattunu kyseiseen pipoon melkosesti! Mut kiitos vaan piposta, kyllä se meillä käyttöön pääsi ;)

   Poista