sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Joulu on taas?

No ei kai sentään, mutta tässä vielä jotain jouluksi ommeltuja.


Tuubihuiveja tuli ommeltua vino pino merinovillasta, enkä kaikkia kuvannutkaan. Tässä kuitenkin omille työkavereille ja lasten hoitajille menneitä. Kovasti ovat kiitosta saaneet ja suurimman osan olen käytössä nähnyt, eli nappiin taisivat osua. Hyvä niin!


Kummipojalle ompelin pappatakin, joka harmittavasti oli vähän turhan tyköistuva. Miten ihmeessä vauvat kasvaa niin nopeasti?!


Lopuksi vielä kuva tämän vuoden joulukoristeesta. Lasten kanssa leivottiin askartelumassasta sydämiä ja tähtiä joihin painettiin pitsillä pintaan kuvio. Kuva ei tuo oikeutta kuviolle, mutta siihen voi kaikki omassa mielessään kuvitella selkeän pitsikuvion ja ihastua ;)

4 kommenttia:

 1. Saisikohan sitä jo vaikka ensi talveksi tehtyä itselleen tuollaisen tuubihuivin? Tuon vyötteen kanssa näyttää todella tyylikkäältä ja harkitulta paketilta :)

  Tuo pappatakki on ihana <3 Muistutahan sitten marras-joulukuussa noista kuusenkoristeita; ehkä meidänkin on pakko kokeilla noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mie muistutan koska miun muisti on niiin hyvä :D Tuubihuivia suosittelen lämmöllä!

   Poista
 2. Olipa kiva taas pitkästä aikaa pääst lukemaan sinun tuotoksista! (heh, kävin kurkkimassa viimeisimpiä päivityksiä yhtenä pitkänä unikouluyönä.. ;) ) Itselläkin on tuo blogin päivittäminen jäänyt kaiken muun jalkoihin. Pitäisiköhän ryhdistäytyä....

  Ihana tuo pappatakki, aivan mahtis! En ole oikein tätä ennen syttynyt noille pappatakeille, mutta tuossa on aivan mahtava kokonaisuus:)

  Kivaa kevään odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinustakin Tiipi, vasta mietinkin että mitäköhän teille kuuluu! :) Tsemppiä unikouluun, sitä aikaa ei ole ikävä vaikka muuten vauvavuotta välillä ikävöinkin neiti ein ja herra itkupotkuraivarin kanssa.

   Ja aurinkoista kevättä teidänkin porukalle!

   Poista