sunnuntai 13. syyskuuta 2009


Ensin oli iiisot lapaset. Sakset mittakaavana. Tein lankakerän (Huopanen) vyötteen ohjeella, naisten koolla....Ja tässä on lopputulos. Pesukoneesta kun otin ulos, olin kovin epäileväinen lapasten suhteen, sen verran oli pienet. Mutta sitkeän venytyksen jälkeen lapasista tuli ihan ok. Vähän ehkä tekisin isommat jos uudet tekisin, mutta eiköhän nuokin käyttöön tule!

Nyt olis lankaa jäljellä vajaa kerä, mietin et pitäsköhän tehä vaikka patalappuja. Ja niitäkinhän voisi koristella neulahuovuttamalla.


Äiti oli taas ahkeroinu parit lapaset ja anto miule koristeltavaks. Pitäs ite urakoida niitä koristeita jossain vaiheessa, kun alkaa pöydällä olla kasa koristelua odottelevia tekeleitä... Niistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Just itse tein eilen noita samoja lapasia. Loppuiko sulla lanka kesken toisen lapasen kohdalla? Siis ohjeen mukaan yksi kerä pitäisi riittää kahteen lapaseen... Itselläni ei riittänyt yksi kerä.

    VastaaPoista
  2. Huomasinpa vasta nyt että olit kirjottanut... Ohjeessa miusta oli, että lapsen lapasiin pitäs riittää yks kerä, aikuiselle menee 1,5. Ja suurinpiirteen sen verran miulla menikin.

    VastaaPoista