keskiviikko 7. lokakuuta 2009
Tässä viikonlopun aikaansaannoksia, oli muuten hyviä! Ei ihan vetänyt vertoja mummon piirakoille, mutta ei jääny kyllä tuosta kasasta pakastettavaks. Ohje on otettu ruissihtijauhopussin kyljestä ja vähän muokkailtu oman muistin mukaan. Kuori oli vähän liian rapea ja puurossa oli varmasti liian vähän suolaa ja voita verrattuna mummon piirakoihin, mutta vielähän miulla on aikaa harjotella ennen kun mummoksi tuun.

Ompelupuoli on nukkunut. Eilen alotin tekemään kummitytölle fleece-hupparia (Jyskin huovasta, joka oli tarjouksessa ja iiihanan pehmeetä!), mut koska oon nyt asuntoasioissa ollu melkosen meneväinen, niin tuntuu ettei aikaa yksinkertasesti iltasin ole.
Lisäks oon askarrellu töihin laulukortteja lorupussiin aina kun vaan oon jaksanu, ni siinäpä se on ollukin. Niistä kuvia myöhemmin, kunhan saan niitä väkerrettyä lisää.

Tänään käytiin kattomassa yhtä asuntoa jo toistamiseen, ja ilmenipä että se on äitini serkun ja hänen perheensä nykyinen koti. Harmi kun ei aikasemmin tullu ilmi, aiotaan kyllä tarjous tehä ja ilman välittäjää hintaa ois voinu tiputtaa enemmin. Lisäks mahdollisten muiden ostajien aiheuttama stressi olis jääny pois. Mut pidetään peukut pystyssä ettei kukaan muu kerkeä ennen meitä, vaan myö saadaan siitä oma pesä joskus rakentaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti