maanantai 19. lokakuuta 2009

Tässähän pitää alkaa ahkeroida.

Huomasin, että joulu on luvattoman lähellä, ja koska meillä lauantaina meni tarjous asunnosta läpi, pääsemme muuttamaan jo ennen joulua ensimmäiseen omaan asuntoomme. Asunnossa riittää remonttia, joten nyt on tehtailtava joululahjat valmiiksi kiireen vilkaan, vielä kun niihin on mahdollisuus.Tässä on kummitytölle joululahjaksi valmistunut fleece-puku. Tai no, vetoketju hupparista vielä puuttuu kun ei omista kätköistä löytynyt sopivaa. Hupparin ohje on Ottobresta 1/2006 (koko 74cm) ja housut SK:n  1/2008 (koko myöskin 74cm). Kovin on ison näköiset, mutta mielummin iso kuin pieni! Kangas on Jyskistä ostettua fleece-huopaa, suosittelen lämpimästi. Koko huopa maksoi 4e ja on kooltaan 130cm*170cm (Nyt on tarjouksessa myös hieman isompia huopia samalla hinnalla, tietää siis lisää värivalikoimaa. Tänään tarttui mukaan tummanpunainenkin huopa :)). Itse fleece on ihanan pehmeää, mutta kuitenkin ohutta, eli sopii täydellisesti vauvan vaatteisiin. Ja varmasti on halvempaa kun kangaskaupasta!

 

Meidän uusi kauppakassi taisi aikaisemmin jäädä esittelemättä, vaikka tarkoitus oli. Tein siis tämänkin kassin muovipussin kaavoilla ja tällä kertaa kangas löytyi vanhasta hameesta. Kuvan leikkasin vanhasta t-paidasta, joka oli käyttöön liian lyhyt. Kuvassa tykäistyin aikoinaan kovasti tuohon ideaan, siitä kun ei heti huomaa että mainostaa PMMP:tä. Tykkään siitä edelleen, joten tein meille ihka aidon PMMP-kauppakassin. Kovasti on ollut käytössä ja mieskin kehtaa kantaa tuota (toisin kuin kesällä ostamaani Finlayssonin pinkkiä kolibri kassia). Lisäksi kassi nielee paljon ostoksia ja ei hierrä käsiä täytenäkään.


Tässä vielä kuva lähempää. Tunnistatko kumpi on kumpi? :)

2 kommenttia:

  1. Onnea asunnon johdosta! Millainen asunto se nyt on?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kaksikerroksinen rivari kolmio vaihtaa omistajiaan. Siinä on pieni piha jossa voin tukahduttaa viherpeukaloni huudot ja iso ihana terassi. Ei millään malttaisi enää odottaa että pääsee tekemään asunnosta oman pienellä remontilla ja omilla tavaroilla :)

    VastaaPoista