keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Hiljaista on. Ei jaksaisi mitään ja pakollisten asioiden jälkeen ei aikaa juuri riitä kun nukkumiselle. Niinhän sitä käy jos tarvitsee unta vähintään 12 tuntia ja silti on väsynyt. Olen niin kateellinen ihmisille, joille riittää vähempi uni!
 Innostuin skräppäämisestä, kun löysin alennuksesta aihetta käsittelevän kirjan. En ole jaksanut sitäkään kokeilla tätä yksinkertaista korttia enempää, mutta kunhan viikonloppuna pääsen Helsinkiin askartelukauppaan kiertämään, niin eiköhän innostus taas löydy. Tein siis kortin kummitytön isosiskolle ja tuntui tuo tykkäävän, se kai tässä on tärkeintä. Ja tietysti se, että itsestäni oli ihanaa pitkästä aikaa laittaa musiikkia soimaan ja alkaa näpertämään jotain pientä täysin uppoutuneena omiin ajatuksiin. Ihanaa rentoutumista ettenkö sanoisi!

Lisäksi aikaa on uponnut vaihteeksi remontoimiseen. Juuri kun saatiin siivottua edelliset sotkut, tuli isäni auttamaan keittiön sokkeleiden laitossa ja sirkkeli hurisi ... levittäen purua aivan joka nurkkaan! Mutta nyt keittiö alkaa vihdoin olla valmis, vielä maalia vähän sinne tänne ja se on siinä. Viikonloppuna saatiin laitettua olohuoneeseen lähes kaikki tapetitkin, joten yläkerta alkaa vihdoin näyttää hyvältä! Laitan ehkä myöhemmin kuvia ennen ja jälkeen tilanteesta, mikäli saan joskus aikaiseksi laiskotukseltani. Mutta on se vaan ihanaa katsoa reilu kuukausi sitten otettuja kuvia ja todeta että on sittenkin edistytty hurjasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti