lauantai 2. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Nyt on vuokra-asunto luovutettu pois ja alettu totutella omaan. Kaaos on vielä täydellinen ja remonttia on vielä jäljellä, mutta tämä on oma :) Nyt jo tuntuu, kun ajelee keskustasta tännepäin, että kotiin ollaan tulossa. Ihana tuo tunne. Ompeluinnostus olisi valtava, mutta tavarat on vielä liian sekaisin ompelun aloittamiseen. Täytynee huomenna olla reipas, että saa koottua ompelupöydän paikoilleen ja pääsee suristelemaan.

Olen lueskellut muiden blogeja, ja niihin on kirjoiteltu viime vuodelta kohokohdat. Juttelin tänään yllättäin netissä opiskelukaverini kanssa pitkästä aikaa. Kun hän kysyi mitä kuuluu, vastasin tuttuun tapaa "ei kummempaa". Tajusin kuitenkin siinä viimeisen vuoden asioita kertoessani, että minähän valehtelin räikeästi päin naamaa! Vuosi 2009 toi minulle tullessaan:

- Kesäloman. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni työttömänä työnhakijana. En tosin edes etsinyt töitä, sillä halusin nauttia vapaasta kesästä rankan vuoden jälkeen. Olo oli kuin ala-asteella, minulla oli aikaa tehdä mitä halusin, vaikka loma tuntuikin katoavan kuin siivillä.
- Ompelukärpäsen pureman monen vuoden tauon jälkeen.
- Vakituisen toimen.
- Ensimmäisen kummilapsen. Ja heti perään myös toisen. Ja muutenkin pikkuisia tuntui syntyvän vähän joka puolelle.
- Oman asunnon. Kauan olen rivitalossa asumisesta haaveillut ja nyt haave on toteutunut, vieläpä oman asunnon muodossa.
- Ja kun tarpeeksi kärsivällisesti jaksoi odottaa, yksi viime vuosien hartaimmista toiveista toteutui myös. Sain jouluna vihdoin myös lupauksen avioliitosta ja kihlauduimme rakkaan avokkini kanssa <3
- Portaan lähemmäs aikuisuutta henkisesti. Tajusin, että ihminen joka on saanut kokea kaiken tuon, on väkisin jo harpannut lähemmäs aikuisuutta. Täysin aikuiseksi en halua koskaan kasvaa (sisäistä lastani en halua suinkaan tukahduttaa täysin), mutta on mukava huomata saavuttaneensa asioita, joita on pitänyt aikuisuuden merkkinä.

Kaiken tuon jälkeen tajusin tänään, että minä voin rehellisesti sanoa että olen onnellinen :) Tietysti on paljon haaveita saavuttamatta, mutta ilman niitä elämä olisi tylsää. Edellinen vuosi on tuonut niin paljon hyvää, että kuljen uuteenkin luottavaisin mielin. Tiipin sanoja lainatakseni: "Vau, minä elän!" :)

2 kommenttia:

  1. SUUREN SUURET ONNITTELUT!!! Kihlautuminen on ihanaa, toivottavasti sait oikein ihanan kosinnan. Sinulle onkin tapahtunut kovasti vuoden aikana! Hieno vuosi siis, samoin oli minulle.

    Vielä onnittelut!!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista, kosintakin oli oikein sopiva minulle, väkisin tuli kyyneleet silmiin! Nautitaan seuraavastakin vuodesta, eiköhän sekin tuo kaikkea mukavaa tullessaan molemmille :) On kivaa olla onnellinen!

    VastaaPoista