tiistai 15. kesäkuuta 2010

Tein viikonloppuna töihin muutamia ihan peruspipoja, kun inhotti aina laittaa lapsille talvisia ja väärän kokoisia myssyjä päähän jos oma oli jäänyt kotiin. Samalla surautin myös kummipojalle kaksi pipoa (molemmissa kuvissa päällimmäinen), kun edelliset ovat kuulemma jääneet pieniksi. Toivottavasti ne sattuivat oikean kokoisiksi, töihin menneet kun jäivät aavistuksen pieniksi. Onneksi siellä kuitenkin on monen kokoisia käyttäjiä, menkööt nuo sitten pienimmille.


4 kommenttia:

 1. Hei, mitäs kuuluu? Varmaan kesäkiireitä? Olisi kiva kuulla teidän vauvaprojektin edistymisestä, jos siitä haluat kertoa. Meille ko. projektia suunnitellaan aloitettavaksi ensi vuonna.

  VastaaPoista
 2. Moi :)

  Lomaa kovasti odottelen, tj4! Tosin mies on taas työreissulla ja tulee joskus, pitää siis keksiä jotain tekemistä siihen saakka (ideoita?). Eikä ole takeita että kun kotiin tulee niin milloin tulee seuraava lähtö. Mutta jos edes pienelle roudtripille ehtisi! Ja Jyväskylään Suomipop-festareille olisi kova hinku, onhan siellä sentään PMMP ja muitakin hyviä esiintyjiä!

  Vauva antaa odottaa itseään, olen jo tavallaan unohtanut (unohtanut on ehkä väärä sana, asia kyllä pyörii päivittäin mielessä, mutta ehkä toivon tukahduttaminen on oikeammin sanottu) asian sillä olen melko varma asian vaativan ensin lääkärikäyntiä. Siitä taas en tiedä kuinka nopeasti ottavat hoitoon, kun pillereiden jälkeen elimistö vaatii oman aikansa käynnistyäkseen uudelleen. Ja minut tuntien tuo aika on piiitkä. Ei siis vielä merkkiäkään menkoista, eli ei siis myöskään mahdollisuuksia. Olen kuitenkin päättänyt, että vietän kesälomani rauhassa ja soittelen sitten elokuussa lääkäriin kun sielläkin toiminta palaa normaaliin kesän jäljiltä. Eli ei valitettavasti ole paljon kerrottavaa tältä saralta :(

  Mitäs rouvan arkeen kuuluu, onko elämä hienompaa kahden sormuksen kanssa? ;)

  VastaaPoista
 3. Ja ihanaa muuten että teilläkin mietitään jo seuraavaa "etappia" häiden jälkeen, aina pitää olla tulevaisuudessa jotain mitä odottaa!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että pääset pian lomalle. Ja harmi, ettei vauvaa vielä kuulu. Mutta ei kannata masentua. Rouvan arjesta voit lukea lisää tuolta omasta blogistani! :) Ja kyllä, onhan se elämä makeaa kahden sormuksen ja uuden sukunimen kanssa.

  VastaaPoista