maanantai 27. syyskuuta 2010


Kuva-arvoitus:
Mistä tämä kuva on otettu ja miksi se on tässä?

Vastaus:
Kuva on Thaimaasta vuodelta 2005 ja se on tässä siksi, että pitää päästä fiilistelemään. Ostimme nimittäin tänään lennot Bangkokiin ja lähtöön on enää kaksi kuukautta! Turha kai kertoa kuinka innoissamme olemme?! 
Voisi kai sanoa että melko nopealla tahdilla lopulta päätimme lähteä matkaan. Matkasta on kyllä ollut puhetta jo pidempään, mutta se on ollut harkinnassa lähinnä siksi, että rahalle keksitään kyllä muutakin käyttöä. Aloimme kuitenkin miettiä, että nyt on mahdollisesti viimeinen kerta pitkiin aikoihin (toivottavasti ;)) kun voimme lähteä matkaan kaksin. Ja miksi lähteä johonkin lähelle kun voi lähes samalla rahalla päästä kauas? 

Enää täytyy toivoa että pomo myöntää minulle lomaa, sillä muuten saatan joutua hieman hankalaan paikkaan...

2 kommenttia:

  1. Ooh, Thaimaa!!! Oon kyllä aika kade, tällä hetkellä kun lähtisin mihin tahansa lämpimään lomakohteeseen jos rakkaan kanssa kaksin pääsisin... Toivottavasti saat lomaa. :)

    VastaaPoista
  2. Loma on järjestyksessä, tai ainakin pomo sen jo suullisesti myönsi :) Ainut huono on, että joulun välipäivät joudun nyt olemaan töissä, mutta eiköhän sen jaksa Thaimaan lämpöä muistellessa!

    VastaaPoista