lauantai 23. lokakuuta 2010

Lahjuksia.

 Jotain pientä on tullut tässä syksyn kuluessa näperreltyäkin, vaikka kuvia en tänne ole saanutkaan. 

Ystäväni syntymäpäivät olivat syyskuussa ja surautin hänelle pilkullisen pussin pesutarvikkeille. Tein tarkoituksella siitä melko ison, sillä omien tavaroidensa lisäksi tämä äiti kuljettaa myös kolmen pienen tytön tarvikkeita usein mukanaan. Lisäsin vielä pienen sisätaskun kaikelle helposti hukkuvalle tavaralle ja pohjaa tukevoittamaan kankaalla päällystetyn pahvin. Sisään laitoin mm. tuon Betty Boob vartalovoiteen (lahjan saaja on kovasti kyseisen hahmon perään, enkä siis kaupassa voinut kävellä tämän tuubin ohi!) ja muita kauneudenhoitotuotteita. Tuntui pitävän :)


 Toinen lahjus on jo aiemmin osittain esittelemäni farkkuhaalari, johon lisäsin sivuihin kuminauhan pätkät ja nappien sijaan päädyin laittamaan nepparit. Lisäksi ompelin pipon fleecestä ja trikoosta. Haalari ilmeisesti sattui melko oikeankokoiseksi, sillä se oli kuuleman mukaan ollut jo tällä viikolla käytössä. Pipo oli taas vaihteeksi hieman nafti, mutta meni vielä kuitenkin päähän.2 kommenttia:

 1. Harvoin tulee itse vietyä mitään omatekemää lahjaksi, jotenkin minulla tuntuu olevan liian korkea kynnys, ihan turhaan kyllä. Nimittäin nuo lahjasi ovat upeat!!! pesupussukka on varmasti tarpeellinen ja haalari ja pipo ovat tosi hienot ja siistiä työtä, ainakin näin kuvasta katsottuna!

  Mistä olitkaan tuon haalarin kaavan ottanut? Onko sinulla jotain tiettyä lehteä/paikkaa, josta kaavat yleensä otat?

  VastaaPoista
 2. Itsekin olen erittäin kriittinen omien tekeleideni kohdalla, mutta siksi lastenvaatteista onkin hyvä aloittaa: niitä kun ei kovin kauan käytetä ennen kuin jäävät pieneksi!

  Ja kummipojan kohdalla itse tehdyt lahjat tuovat helpotusta lahjojen ideointiin, sillä perhe ei enää tarvitse mitään (kolmas lapsi ja vanhemmat hyvätuloisia). Muutenkin lapsen äidillä on tarkka maku, eikä siis itse yleensä raaski ostaa mitään kovin kallista kun ei voi olla varma käytetäänkö sitä kuitenkaan. Itsetehtyä osaavat kuitenkin arvostaa enemmän kuin kukaan tuntemani :)

  Haalarin kaavat on jostain vanhasta Ottobresta, voin sen tarkemmat tiedot kaivaa esiin jos niitä tarvitset. Ja Ottobresta siis suurimman osan kaavoista nykyään otan, tilasin sen itselleni mukamas vähäksi aikaa että saan peruskaavat, mutta saas nyt nähdä ehdinkö perua ennen seuraavan jakson alkua ;) Tykkään lehden vaatteista ja etenkin siitä, että ohjeet on selkeät ja niistä on helppo aloittelijankin ottaa selvää.

  Suurta Käsityölehteä (äidilleni tulee se ja jostain ihmeen syystä aika moni lehti kantautuu minulle) selailen toki myös, mutta harvemmin sieltä mikään iskee silmään niin paljon että saan sen toteutettua.

  VastaaPoista