torstai 28. lokakuuta 2010

Tunnelmia

Vaikken syksystä pidäkään muuten, on minusta ihanaa polttaa kynttilöitä ja nauttia tunnelmavalaistuksesta. Tämän vuoden ahaa-elämys tuli kun laitoin tuikun mariskooliin. Ei hassumpi tuikkukippo :)


Ostin IKEAsta jalkalampun, jota olen kauan mimettinyt. Kun tuohon törmäsin, oli se pakko ostaa vaikka maksoikin enemmän kuin olin siihen suunnitellut käyttäväni. Oston jälkeen tuo lamppu onkin palanut meidän olohuoneessa joka ilta. Lampun vieressä orkideani, josta myös haaveilin pitkään. Lopulta Robinhoodin tarjouslaatikosta löysin tuon alle neljällä eurolla ja pakkohan se oli ostaa. Koska se oli jo silloin hieman kuihtumaan päin, ajattelin että kokeilen mitä sille minun hoidossa käy. Ihme kyllä se piristyi ja kukkii yhä! Toivotaan että kestää hengissä jatkossakin, sillä minusta se on kaunis :)


1 kommentti:

  1. Tuo tuikku Mariskoolissa onkin hyvä idea! Pitää kokeilla kotona. Itse olen kerran kokeillut sellaista, että laitoin mariskooliin vettä ja siihen orkidean kukan. Sain valmistujaislahjaksi orkidean oksan, joka myöhemmin katkesi, joten katkoin kukat pois oksasta ja käytin uudella tavalla... :)

    Sun orkidea on kaunis, meilläkin on elokuussa ostettu, joka kukkii edelleen. Olen joka viikko kastellut sen upottamalla veteen ja ostin sille jopa orkidearavinnetta. Nyt harkitsen toisen hankkimista, kukkakaupan orkideat vaan ovat aika kalliita hankintoja.

    Ihana lamppu! Kannattaakin tuota poltella. Onko tuo sellaista paperimateriaalia?

    VastaaPoista