perjantai 8. heinäkuuta 2011

LOMA.

Tänään se alkoi. Nimittäin KESÄLOMA! Sen kunniaksi vein kahvipöytään kakun, jota tosin en itse edes ehtinyt maistaa kun painelin jo kotiin. Samalla juhlin tietysti sitä, ettei minun enää tarvitse jalallanikaan astua tuohon taloon mahdollisesti koskaan. Loman jälkeen aloitan työt jälleen paikassa, jonne menin heti muutettuani tänne ja jossa viihdyin hyvin.


Lime-valkosuklaakakku, ohjeen otin Valion lime-valkosuklaarahkapurkin kyljestä sitä hieman muutellen. Kuva on valitettavasti otettu vielä kun kakku on vuuassa, mutta vein sen työpaikalle noin ja purin vasta siellä.

Henkilökunnasta yhdellä on keliakia, hänelle tein pelkästä täytteestä oman herkkunsa.

Tänään lähden Raaheen miehen mukana (jos työreissut ei lopu, minä lähden mukaan ;P) ja huomenna ajelemme sieltä kuorma-autolla pois. En tiedä onko siinä järkeä, mutta näempähän maisemia eikä tarvitse kotona istua yksin. Sitäpaitsi, mitä väliä, nyt on KESÄ! Ja maanantaina suuntaankin äidin ja enon vaimon kanssa laivalle, jonka suuntana on ensin Tukholma ja sieltä sitten Tallinna. Emme osanneet valita, joten otimme molemmat ;) Kyllä se loma tästä alkaa!

2 kommenttia:

 1. Ihana loma! Valitettavasti mun loma loppuu jo tämän viikon lopussa. Mutta jospa sitä saisi lomailla vielä syksyllä ja sitten taas keväällä.

  Tosi kiva, että pääsit vihdoin vaihtamaan työpaikkaa. Siinä taisi mennä aika pitkään, mutta odotus näemmä palkitaan! Viihtymistä uuteen (joskin sulle tuttuun;) paikkaan!

  Heh, joskus on itsekin tullut otettua osaa miehen työjuttuihin, eli istuttua myös siellä nimenomaisesssa kuorma-autossa;) Se on kyllä aika pomppuista kyytiä.

  VastaaPoista
 2. Lomailu on kyllä ihanaa, toivottavasti kelit suosii vielä minuakin hiukan! Ja mikäs sitä on loman jälkeen töihinkään lähtiessä kun pääsee mukavaan ympäristöön (kahden vuoden odotuksen jälkeen) :)

  Kuorma-autossa on ihan mukava välillä matkustaa, olen pienestä asti siitä pitänyt ja nykyään hyvin harvoin tulee mahdollisuus siihen. Eli nyt kun mahdollisuus tuli, siihen oli pakko tarttua! Voisi mies useamminkin hakea autoa jostain kauempaa niin minä pääsisin mukaan ;)

  VastaaPoista