sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Herätys talviunilta

Vihdoin taas täällä. En huomannutkaan että jotain pientä on valmistunut, joskin kaikkea en voi vielä näin joulun alla laittaa esille paljastumisen pelossa. Eli jotain on tulossa vielä joulun jälkeenkin :)

Pari pipoa velourista itselle töihin. Ensin valmistui yksinkertainen "lörppö"pipo, jonka huomasin olevan liian kylmä melko pian. Menee siis odottamaan jo kevättä.

 Toinen kokeilu valmistui Print Knit Studion veloureista ja tämän tein hieman paksummaksi. Velour ylettää jonkin verran yli korvien ja lopun vuoren tein mustasta jämätrikoosta. Tästä piposta tykkään kovasti ja ainakin vielä on lämpökin riittänyt. Ja mikä parasta, ensimmäistä kertaa pipo on oikean kokoinen! Se onkin saavutus minulta ;)


Velouriin hurahtaneena sama tähti teema jatkui ja ompelin kummipojalle joululahjaksi tähtihousut samoista kankaista. Resorin välistä unohdin nauhan, joten nyt pähkäilen vielä kovasti kuminauhan lisäämistä väliin, poika kun on niin kovin luikku. Onhan se ikävä leikkiä jos housuja saa olla jatkuvasti kiskomassa ylöspäin!


Musta velour alkaa olla jo vähissä, joten taitaa lähteä uusi kangastilaus eteenpäin USA:an. Lisäksi moni muukin kangas houkuttelee Print Knitillä. Kävin eilen Eurokankaan velourit tarkastamassa ja värit olivat aika onnettomia, samoin kuin hinnatkin näihin tilattuihin verrattuna. Täytyy kai siis jaksaa hetki odotella kangasvarastojen täyttymistä, onneksi toimitus oli erittäin nopeaa ainakin viimeeksi joten joulun jälkeen pitäisi päästä jo taas hommiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti