lauantai 16. kesäkuuta 2012

Pienet suuret vauvat ja samistelua

Kyllä meillä välillä samistellaankin, vaikka yleensä vaatteet päällä määräytyvät sillä perusteella mitkä ovat puhtaana. Sain idean virkattuihin lippiksiin Maiskun käsistä -blogista ja pakkohan sitä oli kokeilla, joskin ohjeiden lukeminen taisi unohtua ;) Mutta ihan käypiä lätsiä tuli, hieman isoja vaan. Mutta pää ja vauvat kasvavat niin hurjaa vauhtia, että kyllä nuokin käyttöön pääsevät tänä kesänä taii viimeistään syksyllä.

Neiti poseeraa.

Poitsulla taas tuntui olevan juttuja kirahville.

Nyt täällä valmistaudutaan henkisesti reissuun kun juhannuksen jälkeen suuntaamme lasten ja mummon kanssa kohti Tukholmaa. Saas nähdä miten reissu kahden pienen vauvan ja tuplavaunujen kanssa sujuu! :) Vinkkejä vauvojen kanssa reissaamisesta otetaan mieluusti vastaan!

4 kommenttia:

 1. Hauska idea nuo hatut!!!! :) Ihania värejä noissa. Pitääkin harkita meidän veijarille tuollaista.

  Vinkkejä lasten kanssa reissaamiseen en osaa antaa, meilläkin on ensimmäinen yön yli reissu tiedossa juhannuksena kun lähdetään mökkeilemään. Ajattelin tehdä listan kaikesta pakattavasta, että tulisi varmasti kaikki tarvittava mukaan.

  No ehkä kuitenkin sen vinkin voin antaa, että kannattaa ottaa lasten särkylääkettä mukaan, jos sattuu lapset sairastumaan:) jospa sillä saisi estettyä sen sairastumisen!

  VastaaPoista
 2. Itse ihastuin noihin Novitan Miami-lankoihin jo odotusaikana kun virkkasin odotellessani peittoa (joka on kyllä yhä kesken). Ihanan pirteitä värejä ja pehmeä lanka! Suosittelen lämpimästi! :)

  Kotimaan reissaamisessa meillä ollaan jo miltei konkareita, pari yötä on vietetty mummolassa ja käytiinpä jo mökkeilyäkin kokeilemassa toukokuun alkupuolella. Hyvin se sujuu, etenkin kun mummolassa alkaa olla kaikki tarvittavat tavarat vaikka päiväkodin perustamiseen ;) Nuo särkylääkkeet on hyvä idea, eipä olisi tullutkaan mieleen lapsille varata niitä mukaan! Täytyy käydä apteekissa vähän tutkimassa mahdollisia vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 3. Miun piti tulla tänne kattomaan jos tätä kautta saisin kysyttyä kuulumiset, mutta jäinkin ihastelemaan mitä kaikkia ihanuuksia sie oot ehtinyt tehdä vauvoille :) Täällä on arki sellaista hulinaa lähes puolivuotiaiden kanssa, että aika vaan vilistää huomaamatta. Monesti olen ajatellut että mitähän teille kuuluu, mutta ikinä en oo tänne asti ehtinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun nyt tulit! :) Laitoin siulle jossain vaiheessa viestin monikko-onnea sivuille mut ilmeisesti et siellä enää käy (itelläki on kyllä vähentyny). Ois kiva vaikka jossain vaiheessa nähdä ja vaihtaa kuulumiset, hurjaa vauhtia aika kuluu kun teiän tytöt on jo noin vanhoja ja meilläkin lapset täyttää jo 3kk parin päivän päästä! Taidan laittaa siule kaveripyynnön fb:ssä kun muistelen siut siellä nähneeni ni voidaan vaikka sitä kautta jutustella :)

   Poista