torstai 14. kesäkuuta 2012

Pieniä ompeluksia

Päivät vaan kuluu ja kohta on jo juhannus! Mihin se aika häviää? No, jotain pientä on sentään valmistunut käsitöidenkin saralla.
 

Muutamat trikoopipot ompelin omillekin lapsille jo keväämmällä kun sopivia ohuita hattuja ei tuntunut olevan. Ja vaikka tuo vihreä näyttää hurjan matalalta, niin todellisuudessa se on parhaimman mallinen päässä. Ei valu silmille, mutta peittää silti korvatkin.


Neuvolakortteihin tein kannet netistä löytämieni ohjeiden avulla.  Sininen jäi hieman löysäksi, mutta muutenkin kivan kankaan etsintä pojalle on käynnissä, tuo kun on vähän tylsä. Eli josko seuraavat olisi sopivammat kooltaankin! :)


Tämä muistikirja kansineen lähti ystävälleni pieneksi muistamiseksi valmistumisen kunniaksi. Suunnattomasti jäi häiritsemään keskimmäisen kankaan ruttu, jota en saanut edes silitysraudalla suoraksi. Mutta toivottavasti ei käyttöä kuitenkaan haittaa :)

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja nuo pipot! Ei sitä vauvalle tajunnut ostaa hattuja valmiiksi, mutta onneksi noita saa nyt kaupasta tai omana tuotantona;)

  Kivat on myös nuo kannet, meillä on vaan tylsät muovikuoret, jotka saatiin neuvolasta...

  VastaaPoista
 2. Kivoja pipoja. Olen etsinyt ohjetta solmupipoihin, mutta en ole löytänyt. Toki sellainen voisi olla ihan helppo tehdä omasta päästäkin :)

  Oon myös käyttänyt noita neuvolakortin kansia, ovat paljon persoonallisemmat ja kivemmat katsella kuin ne tylsät muovikuoret :)

  VastaaPoista
 3. Noilla pipoilla saa kivasti väriä vaatetukseen jos ei sitä muuten tarpeeksi ole! Ja nopeita kun mitkä!

  Neuvolakortteihin meilläkin oli muovikuoret, mutta lensivät roskiin suoraan eikä kortit edes niiden sisälle ehtineet. Neuvolatätikin aina ihastelee kansia, jotain erilaista sentään ja helpompi tunnistaa kumpi on kumman :)

  VastaaPoista