lauantai 15. syyskuuta 2012

Keskeneräisten loppuunsaattamista ja uusiokäyttöä

Olen joskus paaaljon aikaisemmin esitellyt nämä tumput "ei mennyt niin kuin strömsössä" otsikon alla. Tein toiseen vuorin valehtelematta ainakin viisi kertaa, mutta vihdoin se löysi tiensä paikoilleen ja mikä tärkeintä, oikeinpäin! Ja minä kyllä tykkään. Voi olla että tumput ei meillä pääse käyttöön, sillä ne ovat luultavasti liian pienet meidän lapsille, mutta ehkä teen omille isommat. Kaipa nämäkin tiensä käyttöön vielä johonkin löytää. Tai jos ei, niin ovatpahan muistuttamassa kuinka hankalaa ajattelu joskus voi olla!


Nämä housut puolestaan ovat marinoituneet tovin kangaskaapissani ilman resoreita (nuo kuvassa näkyvät ruudut siis kangaskaappini korista painautuneet...). Niin pitkän tovin, että käyttäjä on ehtinyt kasvaa jo reilusti yli näistä. Nyt sain tämän suuren suuren homman tehtyä ja housut odottavat laatikossa meidän pojan kasvamista.


Meillä on ollut huutava pula yökkäreistä, joten päädyin kokeileaan Ottobren potkuhousukaavaa ilman teräosia äitini vanhaan yöpaitaan. Tekele on todellakin tekele, nepitkin loppuivat kesken ja siksi lahkeissa punaiset nepit sinisten jatkona. Päättelin kuitenkin, etteivät lapset vielä valita asiasta ja äitiäkään ei häiritse kun kerran yökkäriä harvemmin ihmisten ilmoilla pidetään.


Taakse jäi hauskasti nalle, joka oli alkuperäisessä paidassa edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti