maanantai 1. lokakuuta 2012

Omille ja vieraille

Sain eräs perjantai-ilta päähäni, että seuraavan päivän reissuun pitää saada lapsille uudet bodyt. Niinpä ompelukone surisemaan ja tässä tulos (anteeksi kuvat, bodyt tuli pyykistä kuvattaviksi kun aikaisemmin ne unohdin kuvata ja ovat siis aivan rypyssä).
 

Tytölle tei jälleen bodymekon Ottobren bodyn pohjalta loput omalla kädellä muokattuna. Tästä tulikin heti lemppari. Nimesin tämän myö minitissikseksi, sillä malli muistuttaa paljon tissistä.


Pojalle kaavan mukainen tähtibody, joka taas ei onnistunut ollenkaan niin hyvin. On hieman liian tiukka ja muutenkin malli on epäsopiva meidän poitsun ruumiinrakenteelle.


Paikallinen fb-ompeluryhmä järjesti hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tarkoituksena oli ommella kaikille seudun joulukuussa syntyville vauvoille tumput. Tässä oma panokseni kyseiseen kampanjaan, tumppuja on nyt jo niin paljon että luultavasti tammikuun vauvatkin saavat omansa :)

2 kommenttia:

  1. Ihania noi tumput! Pitäs itsekin koittaa saada tehtyä muutakin kun pipoja..

    VastaaPoista
  2. Itsekin tykkään että noista tuli kivan pirteitä :) ...tosin suutarin lapsilla ei ole kenkiä, eli meilläkin lapsiparat ovat ilman tumppuja kun nuo lähti kaikki eteenpäin! Jospa vaikka heti huomenna ottaisi itseään niskasta kiinni ja ompelisi valmisteilla oleviin haalareihin sopivat pipot ja tumput, ja ehkä jopa töppöset.

    VastaaPoista