torstai 6. joulukuuta 2012

Pikkujoulupaita


Olin olevani varma ettei minulla tänä vuonna ole yksiäkään pikkujouluja joten en ole myöskään miettinyt pukeutumista kyseisiin pirskeisiin. Eräänä päivänä kuitenkin puhelin piippasi ja minut kutsuttiin työpaikkan pikkujouluihin. Tilaisuus oli perjantaina, enkä etsinnöistä huolimatta torstaina (aikaisemmin ei tietenkään etsintää voinut aloittaa...) kaupungiltä löytänyt mitään kivaa paitaa, joten oli tehtävä itse kun lapset kävivät nukkumaan. Kaapin perältä löysin hyvin laskeutuvan trikoon ja päätin kokeilla ompeluelämää-ryhmän sivuilla vilahdellutta lepakkohihaista paitaa. Kaavaa ei tietenkään ollut, joten otin hieman mallia eräästä h&m:n peruspaidasta ja ryhdyin toimeen. Ja yllättävää kyllä, kokeilusta tuli onnistunut ja perjantaina minut nähtiin pippuripihvin kimpussa kyseinen paita päällä. Jälkiruokakin maistui ja olin enemmän kuin tyytyväinen paidan turvonnutta vatsaa peittävästä mallista ;)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Vau, hieno paita!!! Oikein muodikas;) Ja varsinkin kuuminta mammamuotia! Itselle löytyi pikkujoulumekko Tallinnasta, sekin ihanasti myötäilee mahan pömppöä, jota valitettavasti taisi hieman jäädä raskaudesta.

  Jos kiinnostaa kirjoitella semmoisesta asiasta, lukisin mielelläni kuinka olet palautunut raskaudesta, etenkin kun oli kaksi pikkuista kyydissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammamuodiksi tosiaan mitä parhain! ;) Ja hyvä juttuidea, enköhän mie palaile asiaan jossain vaiheessa!

   Poista
 2. Kuinkas ollakaan, sinä vain tartut toimeen edellisenä iltana ja kaunista jälkeä syntyy. Tuo paidan malli on kiva, samalla juhlava, mutta käy myös arkeenkin :)

  Olen toivonut pikkujoulukutsua, vaan eipä sellaista ole mistään suunnasta tullut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse mietin juuri tuota että tummien housujen kanssa on juhlavampi mutta ei jää kaapin perukoille odottamaan juhlia, vaan farkkujen kanssa sopii hyvin myös arkeen. Ja mikä parasta, paita on rento päällä!

   Ehkä kannattaa lopettaa toivominen niin josko se kutsu tulisikin? ;) Minulla ainakin tuntui toimivan!

   Poista