maanantai 3. joulukuuta 2012

Pipoja

 Kylmät kelit tulivat yhtä aikaa minun neulomisinnostukseni kanssa. Luulin jo ettei sitä tänä vuonna tulekaan, mutta olikin vain myöhässä tavanomaisesta :) Lopputuloksena siis pari pipoa.


Tämä palmikkopipo itselle, omalla ohjeella.

 Tässä taas lämmikettä miehen päähän, ihan peruspipo, malli tähänkin omasta päästä.


Kummityttö kävi kylässä jokin aika sitten ja tilasi pipon apinavelourista. Tämä siis kaksinkertaisena lämmittämään pienen korvia. Kuva on valitettavasti mikä on, kun oli kiire lähteä ja vauhdissa vielä nappasin kuvan itselle.

Nyt kiljukaulat taas kutsuu, sairastelua, sairastelua ja vielä kerran sairastelua. Siitä meidän marraskuu on koostunut ja loppua ei tunnu näkyvän, nyt vuorossa vatsatauti. Lauantaina näytti jo sille että lapset ei taudista selviä ilman sairaalareissua, mutta onneksi olo alkoi hieman helpottaa yöllä.

2 kommenttia:

  1. Voi eikä, se on niin ikävää, kun lapset sairastaa! Teillä on jo aika pitkä pätkä sairastamista, toivottavasti pian pikkuiset paranevat1 Meillekin tuli taas flunssa, toivotaan että olisi tällä kertaa helppo ja nopea (joo just niin...).

    Pipot on tosi kivat, etenkin tykkään tuosta palmikkopiposta:) Itse tulee harvoin omasta päästä neulottua, joten aina ihailen muiden itse kehittelemiä juttuja!

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä meille sairastelu jo riittäisi, ja luulen että naapurit on samaa mieltä. Viime yönäkin huutoa oli 1,5h josta osan aikaa tuplana :( Paranemisia teillekin, toivotaan että flunssa yllättää ja lähtee äkkiä pois.

    Ja kiitos kehuista :) Minulla taas usein on niin selvä visio mitä haluan, etten löydä sopivaa ohjetta mistään. Ja usein valmiiden ohjeiden silmukkamäärät ei vain täsmää omiini, joten helpompi tehdä oma.

    VastaaPoista