lauantai 2. helmikuuta 2013

Kaksostenpäivä ja 10kk

Tänään on kaksostenpäivä ja samalla meidän tehokaksikosta on saatu nauttia tasan 10kk. Hurjaa, jo kahden kuukauden päästä meillä juhlitaan yksivuotiaita ilman pienintäkään tietoa vauvoista. Äidin omat rakkauspakkaukset <3 p="">

Tuplasti vaippoja, sotkua, syöttämistä, pukemista ja sairastelua, mutta myös tuplasti rakkautta, haleja, naurua, onnistumista ja iloa! Myönnän olevani väsyneempi kuin koskaan ja aionkin ensi viikon neuvolassa vaatia apua, mutta olen niin onnellinen tuosta parivaljakostani jopa tämän ainaisen sairastelukierteen valvottamana.

Hyvää kaksostenpäivän iltaa kaikille muillekin tuplapotin saaneille! :)

2 kommenttia:

 1. Lapset on aina siunaus ja maailman paras asia :) En osaa kuvitellakaan, kuinka ihanaa on olla kaksosten äiti, ja ajoittain voin vain kuvitella kuinka hankalaa se varmasti välillä on;)

  Täällä ainakin liputetaan täysillä avun vaatimista, äidin uni ja jaksaminen kantaa ja korreloi suoraan muun perheen vointiin! :) Toivottavasti saatte apua ja sinä lepoa.

  Ihana body alla jälleen kerran. Meillä on ollut ompelukone kaapissa, on ollut niin paljon muuta mietittävää. Tosin pitäisi kyllä laittaa se laulamaan, olisi ommeltava lomavaatetusta ja yksi 1-v lahja kavereille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on puhelinnumero ja hakulomake odottamassa huomista, jolloin voin soittaa kotipalvelusta apuja. Katsotaan mitä tarjotaan, luultavasti pientä korvausta vastaan saadaan hoitaja kotiin aina muutamaksi tunniksi kerrallaan silloin tällöin. Jospa sen avulla päästäisiin akuutin ohi ja jaksaisi taas. Onneksi tulee kevät, sekin osaltaan antaa taas lisää voimavaroja ja jaksamista! Ja jospa sen myötä sairastelutkin vihdoin vähenisi, jo pelkästään terveenä oleminen tuntuisi tällä hetkellä lottovoitolta.

   Poista