perjantai 5. huhtikuuta 2013

Virkattua

Miten kuvien ottaminen, koneelle siirtäminen ja pienentäminen tuntuu jotenkin niin ylitsepääsemättömälle? Noh, nyt pari pientä virkkausta kuitenkin. Ja lupaan, että otan lähiaikoina itseäni niskasta kiinni muidenkin töiden kanssa!


 Tämä tyynynpäällinen on itseasiassa virkattu pääosin jo vuosi sitten kun lapset eivät suostuneet syntymään. Sairaalassa makoillessani siis laitoin koukun heilumaan ja sainkin työtä (josta piti tulla peitto) melkoisesti etenemään. Hiljalleen mittaa tuli lisää, mutta innostus tyssäsi kun tajusin lasten köllöttelypeiton tarpeen menneen ohi, eikä tämä vielä ollut valmis. Vähän aikaa sitten lamppu syttyi pääni päälle ja peitosta tulikin tyynynpäällinen. Koko natsasi täydellisesti sohvallamme majailleen IKEAn tyynyn päälle. Pari pistoa ja siihen jäi tämä iloisen pirteä virkkaus tuomaan väriä.
Tämä taas on se patalappu josta jo aikaisemmin mainitsin, kuvasta kiitos NaMille! :) Ohje patalappuun löytyy täältä.

2 kommenttia:

 1. Ihana tyyny, kivan pirteä ja hauska kuvio.

  Mulla ei ollut synnärillä käsityötä mukana, optimistina lähdin synnyttämään nopeasti;) (tosin tilanne aika eri kuin sulla:) Mutta synnytystä kotona odotellessa yritin neuloa vauvan peiton valmiiksi, 9 riviä jäi puuttumaan ennen syntymää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon on käytetty omia ja äidin jämälankoja, tuli ainakin pirteä :) Ja synnärille mie tarvisin jotain vihan purkuun etten ihan lääkäreitten silmille hyppiny ;)

   Poista