sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lapsivapaa ilta ja mitä siitä syntyi

Eilen mies otti lapset iltapäivästä ja käänsi nokan kohti mummolaa minun jäädessä odottamaan illan kulttuuririentoja kera Jonne Aaronin, PMMPn ja Cheekin. Koska naisella ei tunnetusti koskaan ole mitään päällelaitettavaa, päätin testata erään mekon kaavan kaapissa jo jonkin aikaa marinoituneeseen ohueen, hieman farkulta näyttävään kankaaseen.

Ei tullut mekkoa sille illalle, mutta voi hyvinkin olla etten ensi viikon häitä varten tarvitse enää uutta mekkoa. Yllätyin nimittäin kuinka siistin ja jopa juhlavankin mekon sain aikaiseksi.


Kaava on muokattu Ottobren naisten lehdestä (2/08). Häitä silmälläpitäen mallailin vyötärölle leveää joustopitsiä, eikä se hassummalta näyttänyt. Tykötarpeet kun valitsee vielä sopivasti (lue: ostaa) niin eiköhän tällä yhdet häät juhlita. Tai jos muutan mieltäni, mikä sekin tietysti on naisille sallittua, pöydällä odottelee mekkoa varten hankkimani kangas josta voin surauttaa toisen samanmoisen.

Fb:n ryhmän heinäkuun haasteena on ommella mahdollisimman paljon ja laskea ommellut kangasmäärät miinuksina, hankitut plussina. Tästä tuli metri miinusta, mutta niistä plussista ei sitten puhutakaan ;) Miinuksia myöhemmin lisää kun jaksan kuvia käsitellä.

4 kommenttia:

 1. Tää on tosi kaunis! Istuu sulle kuin nenä päähän ja näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin yllätyin kuinka istuva tästä tuli heti ensi yrittämällä :)

   Poista
 2. Tää on kyllä tosi kaunis ja vielä varsinkin jos laitat sen joustopitsin tuohon vyötärölle. Laitappa kuvaa myös sen pitsin kanssa jos ehdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päädyin lopulta laittamaan mekon ilman pitsiä, sillä jotenkin se ei asettunut hyvin paikoilleen. Lisäsin juhlallisuutta koruilla ja asusteilla ja kyllä tällä yhdet häät tanssittiin :)

   Poista