keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Aplikointia helpomman kaavan mukaan

Olen maailman laiskin aplikoimaan, vihaan lankojen kanssa puljaamista ja tukikankaiden kanssa säätämistä. Siksipä otin testiin silityskalvot ja aloitin yksinkertaisella.


Tytölle paita Sateenkaariraidasta. Sydämen silitin hieman liian ylös ja tilannetta korjaamaan laitoin alemmas vielä pienen sydämen tasapainottamaan kokonaisuutta. Paidan kaavaa en muista.


Kalvo on siis glitteriä ja tyttö ainakin tuntuu tykkäävän jatkuvasta tunnustelusta ja osoittelusta päätellen! Ja parin pesun jälkeen kuva on yhä paikoillaan ja näyttää samalta kuin uutenakin, toivottavasti kestää jatkossakin yhtä hyvin.


Seuraavaksi kokeiluun pääsi Tampereen kädentaitomessuilta ostettu heijastava arkki. Pipot kaksinkertaista joustocollegea ja ilman kaavaa. Valitettavasti pipojen kohdalla paha karma jatkuu, en vaan saa niistä tehtyä hyviä! Nämä odottelee nyt päätöstä siitä, pienennänkö niitä nyt ja samalla yritän muotoilla vielä uudelleen vai jätänkö suosiolla odottamaan kevättä ja päiden kasvua ja teen lopulliset päätökset vasta sitten.


Pojan pipoa koristaa orava...


...kun taas tytöllä pipossa vilkuttaa hiiri.

Uusi kalvotilaus on jätetty, olen rakastunut näiden helppouteen!

4 kommenttia:

  1. Supersuloiset pikkueläimet! Näitä on niin pakko päästä testaamaan.

    VastaaPoista
  2. Nuo pipojen öttiäiset on tosi suloiset ja vähän himottaisi hankkia ainakin tuota heijastavaa kalvoa...

    VastaaPoista