maanantai 20. tammikuuta 2014

Huppari ilman huppua

Joka tyypin kaavakirjan raglanpaidan kaavalla ompelin itselle hupparin, johon ei tosin lopulta tullutkaan huppua vaan kaulus.


Tästä tuli kiva talvivaate ja huonoista kuvista huolimatta se on mielestäni ihan ok näköinenkin (tosin kuvaa katsellessani huomaan, että etuosa suorastaan huutaa kengurutaskua!). Peruspaita, mutta enpä siltä muuta toivonutkaan. Ja mikä tärkeintä, hyvä päällä!


Tämä on ommeltu Tampereen messuilta ostetusta joustocollegesta. Kieli pitkällä odotan Ikasyrin lähetystä ja vinoraitoja, siitä kun on tarkoitus tulla jotain saman tyylistä. Josko siihen laittaisi sen hupunkin.

4 kommenttia:

 1. Tämä näyttää tosi mukavalta ja hyvin istuvalta luonnossa (yhtään valokuvaustaitoja väheksymättä ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli, vaikka väheksyisitkin valokuvaustaitoja niin ne ei ole minun ;) nimim. valitsin kahdesta huonosta kuvasta ne kaksi parhainta ;D

   Poista
 2. Ihana huppari! Olen itsekin miettinyt, että jotain voisi itsellekin välillä ommella. Ideat vaan puuttuu! Ehkäpä siitä Siiri&Myyry -kankaasta toppi, josta on suunnitteilla lapsillekin paidat...? Ensin pitäisi vaan saada ompelukone kuntoon, kun avustaja melkein 2v. (apua, missä välin se niin isoksi kasvoi????) avusti äitiä ompelussa ja langan pujottaja hajosi...

  Nuo aiemmatkin tuotokset alkuvuodelta olivat ihanan pirteitä, varsinkin se vihreä autopaita osui ja upposi! Mistä olet muuten ostanut noita silityskalvoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siiri&Myyry sopisikin hyvin omaksi topiksi, itsekin sitä joskus mietin! Toivottavasti saat koneen pian kuntoon eikä avustaja enää sitä uudelleen säätele. Meillä on kovaksi hitiksi muodostunut äidin sylissä ompelu, sääntönä vain on ettei mihinkään saa koskea, katsoa vaan kun äiti huristaa saumurilla. Että melkein itse ompelivat piponsa ;)

   Silityskalvoja olen ostanut Pikku Piltistä, Tampereen messuilta ja isompi satsi tilattiin jostain ruotsalaisesta nettiputiikista. Mutta pieni varoitus, niihin hurahtaa täysin ja aina mukamas joku väri uupuu, eli on pakko tilata lisää ;) Niillä olen tuunannut kaupan valmiita paitojakin, saa vähän jotain omaa yksivärisiin paitoihin.

   Poista